Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Kitchen Artist Ručný drvič ľadu MEN365

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kitchen Artist Ručný drvič ľadu MEN365

Čím sa v lete najlepšie osviežiť? Napríklad lahodnými vychladenými koktailmi! Máte chuť na Cuba libre alebo Tequila sunrise? A čo by to bolo za koktaily bez poriadnej porcie drveného ľadu. Ako ale taký drvený ľad pripraviť? S ručným drvičom ľadu značky Kitchen Artist veľmi jednoducho. Drvič ľadu má chrómovaný povrch s kľukovým mlynom a otvorom pre vloženie kociek ľadu. Vložte kocky ľadu, ručne zatočte kľukou a nôž v drviči z nehrdzavejúcej ocele za okamih vykúzli požadované množstvo drveného ľadu. Drvič ľadu Kitchen Artist je nenáročný na priestor a svojím moderným dizajnom skvele zapadne do každej modernej kuchyne.

Kľúčové vlastnosti drviča ľadu Kitchen Artist MEN365

  • Drvič ľadu Kitchen Artist MEN365 na ručné ovládanie
  • Chrómovaný povrch drviča
  • Kľukový mlyn
  • Otvárací otvor pre vloženie kociek ľadu
  • Nôž z nehrdzavejúcej ocele
  • Drvič ľadu MEN365 je nenáročný na priestor
  • Moderný dizajn drviča Kitchen Artist

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Objem nádoby 1 200 ml
Počet nádob 1 ks
Prenosná fľaša Nie
Kód:  KITST937
Produktové číslo:  MEN365

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14