Obnoviť stránku

Kitchen Artist MEN110

4,7 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Kitchen Artist MEN110

So súpravou 12 kvalitných kuchynských pomocníkov od francúzskeho výrobcu sa stanete kulinárskym kráľom! Nástroje v antikorovej úprave vynikajú prepracovaným dizajnom, vďaka ktorému skvele padnú do každej dlane. Ich používanie je preto nielen komfortné, ale tiež veľmi efektívne. Súprava je doplnená praktickým stojanom z nehrzdavejúcej ocele s uchytením na stenu, takže budete mať svojich pomocníkov stále po ruke. Súprava obsahuje lis na cesnak, otvárač konzerv, strúhadlo na syr, škrabku, nôž na syry, krájač na pizzu, okrajovací nôž, škrabku na syr, metlu na šľahanie, otvárač na fľaše, lopatku na torty, vykrajovačku.

Ideálna na každodenné využitie

  • Súprava 12 kvalitných kuchynských pomocníkov
  • Kvalitné antikorové vyhotovenie
  • Súčasťou súpravy je praktický stojan s uchytením na stenu
  • Súprava obsahuje: lis na cesnak, otvárač konzerv, strúhadlo na syr, škrabku, nôž na syry, krájač na pizzu, okrajovací nôž, škrabku na syr, metlu na šľahanie, otvárač na fľaše, lopatku na torty, vykrajovačku
  • Moderný prepracovaný dizajn na vysokú efektivitu pri varení aj komfortný pocit pri používaní nástrojov

 

Ďalšie informácie

Celková hmotnosť (kg):
0,99

Rozmery balenia (cm):
70 × 7 × 9

 
Kód:  KARACC09
Produktové číslo:  MEN110

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04