Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Kisswill pre Samsung Galaxy Active 2 44 mm

3,0 3 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 5,50 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 4,39 €/ks

Kisswill pre Samsung Galaxy Active 2 44 mm

Displej zariadenia s dotykovou plochou sa eventuálne môže aj napriek všetkej rozvážnosti nečakane rozbiť, stačí na to iba malá nehoda, ako ho napr. pustiť z väčšej výšky. Ako prevencia týchto nehôd sa dá zaobstarať ochranné sklo Kisswill pre Samsung Galaxy Active 2 44 mm. Jeho vonkajšia povrchová úprava zamedzuje znečisteniu od nežiaducich odtlačkov a šmúh. Vďaka tvrdenému sklu Kisswill tak bude vaše zariadenie vždy v bezpečí.

  • Oproti fólii má omnoho vyššiu pevnosť a odolnosť
  • Citlivosť dotyku nie je aplikáciou tvrdeného skla nijako znížená
  • Kisswill pre Samsung Galaxy Active 2 44 mm sa dá jednoducho aplikovať
  • Sklo je trochu menšie, pretože kryje len rovnú časť displeja hodiniek. Tiež je vhodné ak máte na hodinkách ochranné puzdro (case friendly).

Parametre a špecifikácia

Kód:  KISa29
Produktové číslo:  8596311107702

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11