Obnoviť stránku

Kingston SteelSeries Siberia v2 HyperX Edition

4,7 35 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kingston SteelSeries Siberia v2 HyperX Edition

SteelSeries Siberia v2 HyperX Edition je špeciálnu limitovanú edíciu populárneho headsetu k10-ročnému výročiu herného príslušenstva HyperX. Kingston HyperX teraz spája sily so SteelSeries, aby váš zážitok z hry ešte obohatil. Vystúpte z davu, preukážte svoju podporu e-športom a oslávte výročie spoločne s nami. Táto prvotriedna, obmedzená edícia je teraz k dispozícii v klasickej čiernej a modrej farbe HyperX - v kombinácii s tými najvýraznejšími kvalitami oboch značiek - moderným dizajnom, skutočným výkonom a kvalitou bez kompromisov.
Na základe dizajnu Siberia v2, výherca celosvetových recenzií a turnajových cien, ponúkajú tieto slúchadlá všetky atribúty, ktoré vyžadujú tí najlepší hráči vo svete. 50mm meniče vám umožní zažiť bohaté a mohutné zvuky - od atmosférickej hudby v pozadí, po presnej 3D pozičné zvuky, efekty strelných zbraní atď Nie je snáď ani potrebné zmieňovať, že je model Siberia v2 testovaný a odporúčaný profesionálnymi hráčmi z navi, Incredible Miracle a SK Gaming.
Kľúčové prvky:
  • Zasúvacie vstavaný mikrofón pre hranie alebo chatovanie.
  • Ovládanie hlasitost ia spínač pre stlmenie hlasu na kábli.
  • Uzavretá konštrukcia izoluje od okolitého hluku.

Parametre a špecifikácie:
Slúchadlá:
Frekvenčný rozsah: 18 - 28 000 Hz
Impedancia: 32 ohmov
Citlivosť: 112 dB (1 kHz, 1 Vrms)
Mikrofón:
Frekvenčný rozsah: 50 - 16 000 Hz
Snímanie: smerové
Citlivosť: -38 dB
Pripojenie:
Dĺžka kábla: 3 (1 +2) m
Konektor: 2x 3,5 mm jack
Dizajn:
HyperX Edition
Kód:  DS992a
Produktové číslo:  KHX-H2SS/WR

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18