Obnoviť stránku

Kingston SSDNow V300 120GB 7mm Upgrade Bundle Kit

4,8 89 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kingston SSDNow V300 120GB 7mm Upgrade Bundle Kit

Vdýchnite vášmu počítaču nový život a investujte do upgradu jeho pevného disku. Výmenou klasického platňového disku za nový SSD disk Kingston SSDNow V300 získate značnú porciu výkonu navyše. Vďaka stále klesajúcej cene SSD diskov ide o najvýhodnejší a najefektívnejší upgrade, ktorý mnohonásobne zrýchli odozvu celého operačného systému.

Moderný a bezpečný


Aplikácie a hry sa načítajú neporovnateľne rýchlejšie než u klasického platňového disku, vďaka okamžitému prístupu k dátam sa zvýši FPS u moderných hier a aj prenášanie objemnejších dát je otázkou niekoľkých málo okamihov.
Extrémne rýchle prenosové rýchlosti ako pre zápis, tak pre čítanie plne profitujú z najnovšej generácie rozhrania SATA III (6 Gb/s). Spoločne s energeticky efektívnym a rýchlym radičom SandForce disk zaistí maximálnu ochranu vašich dát po celú dobu svojej životnosti.


Vhodný do každého PC


Vďaka nízkej hmotnosti je disk skvelým kandidátom aj na použitie v prenosných počítačoch. Chýbajú mu akékoľvek pohyblivé časti (je absolútne tichý), spotreba a s ňou spojené zahrievanie je oproti klasickým diskom minimálna a vaše dáta navyše zostanú v úplnom bezpečí aj pri nechcených nárazoch disku (až do preťaženia 1500G).
Rovnako tak ako všetky ostatné produkty firmy Kingston boli aj SSD disky Kingston starostlivo testované a vynikajú vysokou spoľahlivosťou, ktorá je tak typická pre túro firmu. 

Obsah balenia:

3.5" rámeček a skrutky

SATA dátový a napájací kábel

Program na klonovanie disku

Adaptér 7mm na 9,5 mm

Kód:  FT132c2
Produktové číslo:  SV300S3B7A/120G
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08