Obnoviť stránku

Kingston SSDNow V+200 60GB

4,7 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kingston SSDNow V+200 60GB

Technologicky vyspelý, extrémne rýchly SSD disk s hardvérovým šifrovaním dát AES a kapacitou 60 GB určený pre vysoko náročných užívateľov a ich profesionálne stroje.Tento model je stavaný na vyspelých funkciách DuraClass, DuraWrite a na výkonnom radiči SandForce druhej generácie, takže ani pri neustále plnom zaťažení nedôjde k zníženiu výkonu.Disk dosahuje rýchlosti až 535 MB pri čítaní a nemenej pekných 480 MB/s pri zápise dát.
Medzi najväčšie výhody tejto technológie oproti klasickým magnetickým pevným diskom patrí takmer nulová prístupová doba k dátam.Neobsahuje tiež žiadne pohyblivé súčasti a pri svojej činnosti je absolútne nehlučný.Jeho ideálne využitie bude pre inštaláciu operačného systému a ďalších používaných aplikácií typu grafické editory, filmové úpravy a mnohé ďalšie náročné činnosti, kde bude jeho výkon bezozbytku využitý.Samozrejmosťou je optimalizačný technológie pre údržbu disku TRIM.Pre pripojenie poslúži vysokorýchlostné rozhranie SATA III.
Parametre a špecifikácie:

Formát:

2,5 "

Kapacita:

60 GB

Formát:

2,5 "

Rýchlosť:

Čítanie: až 535 MB/s
Zápis: až 460 MB/s
Náhodný zápis (4 KB): 60 000 IOPS
Náhodné čítanie (4 KB): 85 000 IOPS

Ostatné:

Radič SandForce (2.generácie)
256bitové AES šifrovanie
DuraClass
DuraWrite
RAISE
SMART

Spotreba:

Zápis: 2,065 W
Čítanie: 1,795 W
Nečinný: 0,565 W

Rozhranie:

SATA III

Balenie:

SSD disk

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Farba

Farba Čierna
Kód:  FT131a1
Produktové číslo:  SVP200S3/60G
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13