Obnoviť stránku

Kingston SSDNow KC400 128GB 7mm

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kingston SSDNow KC400 128GB 7mm

Moderné SSD disk nahradí svojou kapacitou 128 GB klasický očkovacom disk a rýchlostne ho mnohonásobne predčí. Aplikácie a hry sa sa budú načítať neporovnateľne rýchlejšie ako u vášho starého disku, vďaka okamžitému prístupu k dátam sa zvýši FPS pri moderných hier a aj prenášanie objemnejších dát je otázkou niekoľkých málo okamihov. Extrémne rýchle prenosové rýchlosti ako pre zápis, tak pre čítanie plne profitujú z najnovšej generácie rozhrania SATA III (6 Gb / s).

Kľúčové vlastnosti

  • Extrémne rýchla náhrada vášho pevného disku (až 15 × rýchlejší)
  • Dostatočná kapacita pre systém a všetky potrebné aplikácie
  • Vysoká rýchlosť I / O operácií a nízka odozva
  • Bezpečné uloženie vašich dát v domácnosti i korporátnej sfére
  • Disk vhodný do PC i notebooku

Rýchly prístup k vašim dátam

SSD disk je vybavený najnovšou generáciou radiče Phison 3110, ktorý ponúkne pre prístup k vašim dátam 8 kanálov a štvorjadrový procesor. Disk tak sľubuje až 550 MB / s rýchlosť pri čítaní a 450 MB / s pri zápise. Spolu s technológiami, ktoré zaistia maximálnu ochranu a inteligentné rozloženie vašich dát po celú dobu svojej životnosti. Mieru opotrebovania pamäťových buniek možno sledovať vďaka technológii SMART a vďaka podpore príkazu TRIM tiež zrýchliť prístup k disku aj po dlhšej dobe používania.

Univerzálny a spoľahlivý

Vďaka nízkej hmotnosti je disk skvelým kandidátom aj pre použitie v prenosných počítačoch. Postráda akékoľvek pohyblivé časti (je absolútne tichý), spotreba as ňou spojené zahrievanie je oproti klasickým diskom minimálne a vaše dáta navyše zostanú v úplnom bezpečí i pri nechcených nárazoch disku. Ochrana dát je navyše posilnená o technológie SmartECC a SmartRefresh, ktoré dáta chráni pred chybným čítaním a v prípade poškodenia sú schopné ich obnoviť.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Šírka 69,9 mm (6,99 cm)
Výška 7 mm (0,7 cm)
Hĺbka 100,1 mm (10,01 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 60 g (0,06 kg)

Farba

Farba Čierna
Kód:  FT134n
Produktové číslo:  SKC400S37/128G
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17