Obnoviť stránku

Kingston SSDNow KC300 240GB 7mm

4,8 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kingston SSDNow KC300 240GB 7mm

Vdýchnite vášmu počítaču nový život a investujte do upgradu jeho pevného disku. Výmenou klasického plotnového disku za nový SSD disk Kingston SSDNow KC300 získate značnú porciu výkonu navyše a pretože sa navyše jedná o jeden z najúspornejších SSD diskov, Tiež značne predĺžite výdrž vášho notebooku či ultrabooku. Vďaka stále klesajúcej cene SSD diskov sa jedná o najvýhodnejšie a najefektívnejšie upgrade, ktorý mnohonásobne zrýchli odozvu celého operačného systému.

Moderný a bezpečný


Aplikácie a hry sa načítajú neporovnateľne rýchlejšie než u klasického plotnového disku, prenášanie objemnejších dát je otázkou niekoľkých málo okamihov. Extrémne rýchle prenosové rýchlosti ako pre zápis, tak pre čítanie plne profitujú z najnovšej generácie rozhrania SATA III (6 Gb/s).


Technológia pre vaše dáta


Energeticky efektívne a rýchly radič SandForce s technológiamiDuraClassa DuraWritedisk zaistí maximálnu ochranu a inteligentné rozloženie vašich dát po celú dobu svojej životnosti. Mieru opotrebenia pamäťových buniek možno sledovať vďaka technológii SMART ao minimálny počet neopraviteľných chýb sa postará technológia RAISE.



Vhodný pre každé PC


Vďaka nízkej hmotnosti je disk skvelým kandidátom aj pre použitie v prenosných počítačoch. Postráda akékoľvek pohyblivé časti (Je absolútne tichý), Spotreba as ňou spojené zahrievanie je oproti klasickým diskom minimálnu a vaše dáta navyše zostanú v úplnom bezpečí aj pri nechcených nárazoch disku. Rovnako tak ako všetky ostatné produkty firmy Kingston boli aj SSD disky Kingston starostlivo testované a vynikajú vysokou spoľahlivosťou toľko pre túto firmu typickú.
Parametre a špecifikácie:
Formát:
2,5 "s výškou 7 mm
Kapacita:
240 GB
Prenosová rýchlosť:
Čítanie: až 525 MB/s
Zápis: až 500 MB/s
Náhodný zápis (4 KB): 52 000 IOPS
Náhodné čítanie (4 KB): 84 000 IOPS
Radič:
SandForce SF2281
MTBF:
1 mil hodín
TBW:
188 TB
Funkcie:
Pokročilé riadenie napájania
Ochrana DuraClass
DuraWrite
RAISE
Spotreba:
Zápis: max 2,9 W
Čítanie: max 1,4 W
Nečinný: max 0,6 W
Rozhranie:
SATA III
Rozmery:
69,8 x 100,1 x 7 mm
Hmotnosť:
86 g
Prevádzková teplota:
0 ° C ~ 70 ° C

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Šírka 70 mm (7 cm)
Výška 7 mm (0,7 cm)
Hĺbka 100 mm (10 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 86 g (0,09 kg)

Farba

Farba Sivá
Kód:  FT134d1
Produktové číslo:  SKC300S37A/240G
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14