Obnoviť stránku

Kingston SDHC 16GB Class 10

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kingston SDHC 16GB Class 10

Zakúpili ste si v poslednej dobe chytrý telefón, tablet, digitálny fotoaparát alebo kameru a chcete efektívne rozšíriť ich kapacitu? S pamäťovými kartami Kingston to nie je žiadny problém. Život je dosť krátky na to, aby ste jeho väčšinu premárnili čakaním na dokončenie kopírovania fotografií, hudby alebo filmov z pamäťovej karty a naopak. Práve preto sú ideálnou voľbou pre rozšírenie kapacity vašich mobilných zariadení práve pamäťové karty Kingston Micro SDHC.


Vysoké prenosové rýchlosti patriace k najvyšším medzi miniatúrnymi Micro SDHC kartami - to je jedna z hlavných predností pamäťových kariet Kingston. Vďaka splneniu špecifikácií Triedy 10 prenesiete aj väčšie množstvo dát, ako sú fotografie či videonahrávky, hry, filmy alebo celé hudobné kolekcie, v priebehu niekoľkých okamihov a môžete sa tak venovať oveľa zábavnejším a príjemnejším veciam, než je čakanie.

Kód:  XXDU023b7b
Produktové číslo:  SD10V/16GB

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03