Obnoviť stránku

Kingston Micro SDXC 128 GB Class 10 UHS-I + SD adaptér

4,8 25 hodnotení

Kingston Micro SDXC 128 GB Class 10 UHS-I + SD adaptér

Zakúpili ste si v poslednej dobe modernej digitálny fotoaparát alebo kameru a chcete efektívne rozšíriť ich kapacitu? S pamäťovými kartami Kingston to nie je žiadny problém. Život je dosť krátky na to, aby ste jeho väčšinu premárnili čakaním na dokončenie kopírovania fotografií, hudby alebo filmov z pamäťovej karty a naopak. Práve preto sú ideálnou voľbou na rozšírenie kapacity vašich mobilných zariadení práve pamäťové karty Kingston Micro SDXC.

Rýchla práca s dátami
Vysoké prenosové rýchlosti, ktoré patria k najvyšším medzi miniatúrnymi Micro SDXC kartami - to je jedna z hlavných predností pamäťových kariet Kingston.
Vďaka splneniu špecifikácií Triedy 10 prenesiete aj väčšie množstvo dát, ako sú fotografie či videonahrávky, hry, filmy alebo celé hudobné kolekcie, počas niekoľkých málo okamihov, a môžete sa tak venovať oveľa zábavnejším a príjemnejším veciam, ako je čakanie.

Kvalita a spoľahlivosť
Spoločne s kartou dostanete v balení aj praktickú redukciu na klasický SD formát, takže kartu k počítaču jednoducho pripojíte napríklad pomocou štandardnej čítačky kariet.
Rovnako tak ako všetky ostatné produkty firmy Kingston boli aj pamäťové karty Micro SDXC starostlivo testované, vynikajú vysokou spoľahlivosťou a výrobca na ne poskytuje doživotnú záruku.

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Typ

Rýchlostná kategória

Speed Class Class 10

Vlastnosti

Vybavenie Adaptér na klasickú SD
Kód:  DU007s3
Produktové číslo:  SDCX10/128GB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12