Obnoviť stránku

Kingston Micro SDHC 4 GB Class 4

4,6 135 hodnotení

Kingston Micro SDHC 4 GB Class 4

Miniatúrna moderná pamäťová karta typu Micro Secure Digital (TransFlash) určená do moderných mobilných zariadení, ako sú telefóny, diáre a vreckové počítače. Disponuje kapacitou 4 GB a rýchlostným štandardom Class 4.
Moderný SDHC (Secure Digital High Capacity) formát predstavuje novú generáciu pamäťových kariet rozmerovo zhodnú s kartami typu Secure Digital. Od nich sa líši hlavne vyššou kapacitou a rýchlosťou čítania aj zápisu. Hlavnou výhodou je však systém definovaných tried, ktorá garantuje minimálnu rýchlosť zápisu (class 4 = 4 MB/s). Podľa potreby tak možno vybrať vhodný typ karty a mať istotu, že zvládne požadované kontinuálne ukladanie touto rýchlosťou. Na použitie tejto karty musia byť zariadenia kompatibilné s formátom SDHC, čo možno najľahšie zistiť nájdením loga technológie SDHC. Zariadenie s podporou SDHC je spätne kompatibilné s klasickými SD (Secure Digital) kartami.
Parametre a špecifikácia:
Typ: Micro Secure Digital (TransFlash)Kapacita: 4 GBMinimálna priebežná rýchlosť prenosu dát: 4 MB/sRozmery: 15 x 11 x 1 mmHmotnosť: 1,41 g

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Typ

Rýchlosť čítania a zápisu

Rýchlostná kategória

Speed Class Class 4
Kód:  DU007f8
Produktové číslo:  SDC4/4GBSP
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17