Obnoviť stránku

Kingston IronKey D300 64GB Managed

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kingston IronKey D300 64GB Managed

Potrebujete mať svoje citlivé dáta v bezpečí? Kúpte si tento špičkový flash disk Kingston IronKey D300. Disponuje kapacitou 64 GB, vysokými prenosovými rýchlosťami a jeho precízne vyhotovenie dopĺňa zinkované puzdro s epoxidovou pečaťou, umožňujúcou zviditeľniť neoprávnenú manipuláciu. Má vnútorné hardvérové šifrovanie obsahu metódou AES-256 bitov v režime XTS, ktorá funguje automaticky a všetky dáta vkladané do pamäte šifruje, prípadne dešifruje majiteľovi, ktorý pozná zvolené heslo. Toto heslo musí byť dostatočne silné, mať aspoň šesť znakov, v ktorých sa strieda veľkosť písmen, číslice alebo špeciálne znaky. Po desiatich neúspešných pokusoch sa zablokuje a sformátuje tak, že sú dáta nenávratne stratené. Vyhovuje tak certifikácii FIPS 140-2. K používaniu nepotrebujete inštalovať žiadny obslužný softvér, všetko ihneď funguje v bežných operačných systémoch Microsoft Windows a Apple Mac OS. 

Kľúčové vlastnosti

  • Model so správou
  • Hardvérové šifrovanie AES-256
  • Certifikácia FIPS 140-2 (Level 3)
  • Odolné a bezpečné puzdro
  • Vodotesný do hĺbky až 4 stôp
  • Podpora USB 3.0 - vysoké prenosové rýchlosti
  • Použité moderné čipy NAND flash

Model so správou

Špeciálnym typom je model D300 Managed, čiže model so správou. Ide o verziu, ktorá vyžaduje IronKey EMS od DataLocker (nutné zakúpiť samostatne). Umožňuje spravovať prístup k disku, a v rámci cloudu alebo lokálne možno meniť rôzne princípy, ako napríklad silu hesla, počet opakovaní pokusov a dokonca je možné vzdialene v prípade odcudzenia alebo straty disk deaktivovať, obnoviť stratené heslá a ďalšie.

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Pripojenie

Rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Rýchlosť

Spracovanie a funkcie

Vyhotovenie Odolný, Vodoodolný

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 22,2 mm
Výška 12,05 mm
Dĺžka 77,9 mm
Kód:  DU352k9n5
Produktové číslo:  IKD300M/64GB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06