Obnoviť stránku

HyperX Savage SSD 960 GB Upgrade Bundle Kit

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HyperX Savage SSD 960 GB Upgrade Bundle Kit

Označenie HyperX je výsadou len tých najrýchlejších produktov firmy Kingston. Rovnako je tomu tak aj v prípade špičkového SSD disku Kingston HyperX Savage s ultra vysokými rýchlosťami ako pri čítaní, tak aj pri zápise.

Kľúčové vlastnosti

  • Radič Phison s výkonmi štandardu SATA 3.0 (6 Gb/s)
  • Rýchlosť až 560 MB/s pri čítaní a 530 MB/s pri zápise
  • Balíček obsahuje tiež externé puzdro pre pripojenie cez USB 3.0 s bleskurýchlym prenosom dát, a to aj na pomery pevných diskov.

Extrémny výkon

Disk SSD HyperX Savage ponúka až neuveriteľný výkon a rýchlosť. Moderný SSD disk s hrúbkou len 7 mm sa hodí ako do počítača, tak aj do vášho notebooku a s rýchlosťou čítania 560 MB/s a zápisu 530 MB/s prevalcuje akúkoľvek konkurenciu. Disk samozrejme ponúkne prémiové pamäťové čipy a novú generáciu pamäťového štvorjadrového osemkanálového radiča Phison S10. IOPS pri čítaní/zápise dosahuje hodnôt až 100k/89k.

Urobí z počítača raketu

Výsledkom je mimoriadne citlivý multitasking a celkovo rýchlejší systém, ktorého výkon sa udrží na vysokej úrovni, aj keď je disk plný. Disk s takto vysokou rýchlosťou čítania aj zápisu je ideálnou voľbou pre každého, kto požaduje od svojho stroja rýchlejšie hranie a načítanie hier, prácu vo viacerých programoch naraz a okamžitú odozvu systému. Taktiež čas potrebný na spustenie systému bude kratší a váš počítač alebo notebook bude pripravený na prácu oveľa rýchlejšie.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita disku 960 GB (0,94 TB)

Rozmery

Šírka 70 mm (7 cm)
Výška 7 mm (0,7 cm)
Hĺbka 100 mm (10 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 92 g (0,09 kg)

Farba

Farba Červená

Použitie

Použitie Do počítača, Do notebooku, Do serveru, Dátové úložiská

Vlastnosti

Rýchlosť náhodného čítania 99 000 IOPS
Rýchlosť náhodného zápisu 89 000 IOPS
Funkcie RAID

Spotreba

Kód:  FT132g5
Produktové číslo:  SHSS3B7A/960G
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14