Obnoviť stránku

Kingston HyperX FURY SSD 240GB Cloud9 Limited Edition

5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kingston HyperX FURY SSD 240GB Cloud9 Limited Edition

Moderné SSD disk HyperX FURY v limitovanej edícii Cloud9 nadchne svojou rýchlosťou a výkonom za rozumnú cenu. Hrúbku má iba 7 mm a hodí sa do počítačov a notebookov, kde pocítite rýchlosť čítania a zápisu 500 MB/s. Disk ponúkne prémiové pamäťové čipy a novú generáciu pamäťového radiča SandForce SF-2281.

Kľúčové vlastnosti:

  • Limitovaná edícia dostupná len v obmedzenom množstve
  • Zrýchli celkovú odozvu a výkon
  • Rýchle načítanie hier
  • Tenké prevedenie
  • Vysoká spoľahlivosť

Zrýchlite si počítač

SSD disk s takto vysokou rýchlosťou čítania i zápisu je perfektný pre každého, kto chce dosiahnuť rýchlejšie hranie a načítanie hier, prácu vo viacerých programoch naraz a okamžitej odozvy systému. Skráti sa aj čas potrebný na spustenie systému, takže váš počítač alebo notebook bude pripravený k práci oveľa rýchlejšie.

Rýchly a spoľahlivý

Rovnako ako všetky produkty radu HyperX, aj nový FURY sa teší prvotriednemu dielenskému spracovaniu. Tenký obal pôsobí exkluzívne v akejkoľvek počítačovej skrini a vďaka hmotnosti len 90 g je skvelou voľbou do prenosných počítačov. Disk nemá žiadne pohyblivé časti, je teda úplne tichý. Aj spotreba a s ňou spojené zahrievanie je oproti klasickým diskom minimálne.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Šírka 69,8 mm (6,98 cm)
Výška 7 mm (0,7 cm)
Hĺbka 100 mm (10 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 90,03 g (0,09 kg)

Farba

Farba Čierna
Kód:  FT132f6
Produktové číslo:  SHFS37A-Z/240G

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18