Obnoviť stránku

Kingston DataTraveler Workspace 128GB retail

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kingston DataTraveler Workspace 128GB retail

Potrebujete byť maximálne flexibilní a mať svoj operačný systém neustále po ruke, kdekoľvek sa už budete pohybovať? Veľkokapacitný flashdisk KINGSTON DataTraveler Workspace je certifikovaný spoločnosťou Microsoft pre použitie s technológiou Windows To Go, jednou z hlavných a kľúčových vlastností nového operačného systému Microsoft Windows 8 Enterprise. Tá vám umožní si operačný systém nainštalovať priamo na USB flashdisk a vytvoriť si tak mobilné pracovisko.


Rýchly ako SSD


Vďaka extrémne rýchlemu rozhraniu najnovšej generácie USB 3.0 a pamäťovému radiču z SSD diskov dosahujú prenosové rýchlosti naozaj vysokých hodnôt. 250 MB za sekundu ako pre čítanie, tak pre zápis, hovorí za všetko a výsledkom je takmer okamžitý štart systému s kompletným nastavením, pohodlná práca vo viacerých aplikáciách a v neposlednom rade, blesková manipulácia i s väčšími objemami dát.

Pripravený pre Windows


Flashdisk je už z výroby konfigurovaný ako klasický pevný disk a je pripravený spolupracovať s akýmkoľvek hardvérom certifikovaným pre použitie s operačnými systémami Microsoft Windows 7 a 8.
Samozrejmosťou je tiež spätná kompatibilita s rozhraním USB 2.0, u ktorej ale musíte počítať s oveľa nižšími prenosovými rýchlosťami.

 

Spoľahlivosť a kvalita


Rovnako tak ako všetky ostatné produkty firmy Kingston boli aj flashdisky DataTraveler starostlivo testované a vynikajú vysokou spoľahlivosťou toľko pre túto firmu typickú. Dôkazom toho je nadštandardne dlhá 5-ročná záruka.
Parametre a špecifikácia:
Kapacita:
128 GB
Technológia:
SSD technológia
Windows To Go
Rýchlosť:
Sekvenčné čítanie/zápis: až 250 MB/s
Náhodné čítanie/zápis (4 KB): 3750/9800 IOPS
Rozhranie:
USB 3.0 (spätne kompatibilné s USB 2.0)
Podporované štandardy:
TRIM
S.M.A.R.T
Rozmery:
75,29 × 22,98 × 16,44 mm
Prevádzková teplota:
0° ~ 60 °C

 

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Pripojenie

Rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Rýchlosť

Spracovanie a funkcie

Výbava Pútko na kľúče

Farba

Farba Sivá

Rozmery a hmotnosť

Šírka 22,98 mm
Výška 16,44 mm
Dĺžka 75,29 mm
Kód:  DU352f6
Produktové číslo:  DTWS/128GB

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14