Obnoviť stránku

Kingston DataTraveler Vault Privacy 3.0 4 GB

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kingston DataTraveler Vault Privacy 3.0 4 GB

Odolný flash disk značky Kingston určený pre všetkých používateľov, ktorí vyžadujú vysokú mieru zabezpečenia svojich dát. Využíva totiž 256-bitové AES šifrovanie, ktoré 100% ochráni vaše súbory pomocou komplexného hesla pred neautorizovaným prístupom. Keby sa predsa len niekto chcel k citlivým súborom dostať, po desiatich neúspešných pokusoch sa disk automaticky uzamkne a zničí enkryptovací kľúč. Možno ho tiež prepnúť do režimu iba na čítanie.

Bezpečne a rýchlo


Kingston DataTraveler Vault Privacy ale nevyniká len v oblasti zabezpečenia. Využíva totiž najmodernejšie NAND pamäťové čipy a špeciálny kontrolér, vďaka ktorým dosahujú prenosové rýchlosti vysokých hodnôt. Disk navyše využíva najmodernejšie rozhranie USB 3.0, ktoré je oproti svojmu predchodcovi niekoľkonásobne rýchlejšie.

Výkon v kovovom balení


Extrémny výkon dopĺňa aj efektné štýlové spracovanie puzdra vyrobeného z odolnej kovovej zliatiny. To pôsobí moderným a luxusným dojmom, ale zároveň poskytuje pamäťovým čipom vnútri potrebnú ochranu. Výsledkom je vysoká spoľahlivosť aj v náročnejších podmienkach – vaše dáta skrátka zostanú vždy v bezpečí.



Spoľahlivosť a kvalita


Rovnako tak ako všetky ostatné produkty firmy Kingston boli aj flashdisky DataTraveler starostlivo testované a vynikajú vysokou spoľahlivosťou, ktorá je pre túto firmu tak typická. Dôkazom toho je nadštandardne dlhá päťročná záruka.


Parametre a špecifikácia:
Kapacita:
4 GB
Rozhranie:
USB 3.0
Prenosové rýchlosti:
Čítanie: až 80 MB/s
Zápis: až 12 MB/s
Šifrovanie:
256-bitové šifrovanie AES XTS
Podporované OS:
Windows 8/7/Vista/XP
Mac OS (10.5 a vyšší)
Vyhotovenie:
Farba: modrá
Materiál: hliník
Rozmery:
77,9 × 22,2 × 12,05 mm

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Pripojenie

Rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Rýchlosť

Spracovanie a funkcie

Vyhotovenie Odolný, Vodoodolný
Výbava Pútko na kľúče

Farba

Farba Modrá

Rozmery a hmotnosť

Šírka 22 mm
Výška 12,05 mm
Dĺžka 77,9 mm
Kód:  DU352k
Produktové číslo:  DTVP30/4GB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13