Obnoviť stránku

Kingston DataTraveler Vault Privacy 3.0 16 GB

Kingston DataTraveler Vault Privacy 3.0 16 GB

Odolný flashdisk značky Kingston je určený pre všetkých používateľov, ktorí vyžadujú vysokú mieru zabezpečenia svojich dát. Využíva totiž 256-bitové AES šifrovanie, ktoré na 100% ochráni vaše súbory pomocou komplexného hesla pred neautorizovaným prístupom. Keby sa predsa len niekto chcel k citlivým súborom dostať, po desiatich neúspešných pokusoch sa disk automaticky uzamkne a zničí enkryptovací kľúč. Možno ho tiež prepnúť do režimu určeného iba na čítanie.

Bezpečne a rýchlo


Kingston DataTraveler Vault Privacy, ale nevyniká len v oblasti zabezpečenia. Využíva totiž najmodernejšie NAND pamäťové čipy a špeciálny kontrolér, vďaka ktorým dosahujú prenosové rýchlosti vysokých hodnôt. Disk navyše využíva najmodernejšie rozhranie USB 3.0, ktoré je oproti svojmu predchodcovi niekoľkonásobne rýchlejšie.

Výkon v kovovom balení


Extrémny výkon dopĺňa aj efektné štýlové spracovanie puzdra vyrobeného z odolnej kovovej zliatiny. To pôsobí jednak moderným a luxusným dojmom, ale zároveň poskytuje pamäťovým čipom vnútri potrebnú ochranu. Výsledkom je vysoká spoľahlivosť aj v náročnejších podmienkach – vaše dáta skrátka zostanú vždy v bezpečí.



Spoľahlivosť a kvalita


Rovnako tak ako všetky ostatné produkty firmy Kingston boli aj flashdisky DataTraveler starostlivo testované a vynikajú vysokou spoľahlivosťou, ktorá je pre túto firmu tak typická. Dôkazom toho je nadštandardne dlhá päťročná záruka.


Parametre a špecifikácia:
Kapacita:
16 GB
Rozhranie:
USB 3.0
Prenosové rýchlosti:
Čítanie: až 165 MB/s
Zápis: až 22 MB/s
Šifrovanie:
256-bitové šifrovanie AES XTS
Podporované OS:
Windows 8/7/Vista/XP
Mac OS (10.5 a vyšší)
Vyhotovenie:
Farba: modrá
Materiál: hliník
Rozmery:
77,9 × 22,2 × 12,05 mm

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Pripojenie

Rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Rýchlosť

Spracovanie a funkcie

Vyhotovenie Odolný, Vodoodolný
Výbava Pútko na kľúče

Farba

Farba Modrá

Rozmery a hmotnosť

Šírka 22 mm
Výška 12,05 mm
Dĺžka 77,9 mm
Kód:  DU352k4
Produktové číslo:  DTVP30/16GB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19