Obnoviť stránku

Kingston DataTraveler Ultimate G3 128GB

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kingston DataTraveler Ultimate G3 128GB

Ultrarýchly flashdisk DataTraveler Ultimate G3 od špičkového výrobcu Kingston prináša bleskovú rýchlosť moderného rozhrania USB 3.0. Už žiadne zdĺhavé čakanie na dokončenie kopírovania súborov. DataTraveler G3 rúca všetky limitácie staršieho rozhrania USB 2.0, s ktorým je spätne kompatibilné, a dosahuje oveľa vyšších prenosových rýchlostí.

Žiadne čakanie


Prenášajte veľké súbory, ako sú napríklad filmy vo vysokom rozlíšení 1080p, fotografie či videozáznamy, hry, alebo celé hudobné kolekcie, počas niekoľkých okamihov a venujte sa radšej omnoho zábavnejším a príjemnejším veciam, ako je čakanie. Oproti štandardným USB 2.0 flash diskom je až 5x rýchlejší a vďaka spätnej kompatibilite nezostanú pozadu ani staršie počítače.

Štýlový a praktický


Spojenie prevedenia, štýlu a funkčnosti robí z disku DataTraveler Ultimate G3 výnimočný produkt vyčnievajúci nad všetky ostatné. Telo je vyrobené z kombinácie plastových aj kovových prvkov ochraňujúcich vaše dáta aj pri nosení na kľúčoch, krku či v taške a prináša špeciálny zaťahovací mechanizmus chrániaci USB konektor bez nutnosti použitia krytky.



Spoľahlivosť a kvalita


Rovnako tak ako všetky ostatné produkty firmy Kingston boli aj flashdisky disky DataTraveler starostlivo testované a vynikajú vysokou spoľahlivosťou  pre túto firmu tak typickou. Dôkazom toho je nadštandardne dlhá päťročná záruka.

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Pripojenie

Rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Rýchlosť

Spracovanie a funkcie

Vyhotovenie Odolný
Výbava Pútko na kľúče

Farba

Farba Strieborná

Rozmery a hmotnosť

Šírka 22,76 mm
Výška 11,6 mm
Dĺžka 68,4 mm
Kód:  DU352h3
Produktové číslo:  DTU30G3/128GB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03