Obnoviť stránku

Kingston DataTraveler SE9 32 GB

4,7 654 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kingston DataTraveler SE9 32 GB

Exkluzívny flash disk uložený v elegantne dizajnovanom kovovom puzdre, ktorý mu dodáva zvýšenú odolnosť, ale tiež luxusný metalický vzhľad a povyšuje ho na štýlový doplnok. Jeho malé rozmery ho predurčujú na použitie u notebookov, ultrabookov či tabletov a napriek tomu je jeho kapacita viac ako dostatočná. S flashdiskom DataTraveler môžete mať istotu, že vaše dáta budú v bezpečí a navyše ich môžete nosiť stále pri sebe.


Štýlový doplnok

Štýlový doplnok

Pripnite si flash disk na kľúče, noste ho vo vrecku či v taške vášho notebooku. Vysoko elegantné kovové prevedenie rozhodne bude budiť pozornosť vášho okolia. Tento štýlový módny doplnok tak isto poteší nielen všetkých milovníkov decentného vzhľadu, ale aj praktických používateľov požadujúcich čo najmenšie rozmery.


Stačí pripojiť

Zabudnite na zdĺhavé inštalovanie ovládačov. USB flash disk stačí k počítaču pripojiť a behom pár okamihov ho budete mať prístupný, bez toho aby ste z webu výrobcu či odinakiaľ museli sťahovať a následne inštalovať ovládače – platí pre systémy s podporou USB Mass Storage (Windows 8, 7, Vista, XP a 2000, Linux a Mac OS).

Ľahké pripojenie

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Pripojenie

Rozhraní USB 2.0
Konektor USB-A

Rýchlosť

Spracovanie a funkcie

Materiál Kov
Vyhotovenie Miniatúrny, Odolný
Výbava Pútko na kľúče

Farba

Farba Strieborná

Rozmery a hmotnosť

Šírka 12,35 mm
Výška 4,55 mm
Dĺžka 39 mm
Hmotnosť 9 g
Kód:  DU352d2
Produktové číslo:  DTSE9H/32GB

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01