Obnoviť stránku

Kingston DataTraveler SE9 16 GB

4,6 1 479 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 5,89 €/ks
Pri kúpe 2 ks 5,65 €/ks
Pri kúpe 3-4 ks 5,38 €/ks
Pri kúpe 5-6 ks 5,18 €/ks
Pri kúpe 7-9 ks 4,79 €/ks
Pri kúpe 10 a viac ks 4,55 €/ks

Kingston DataTraveler SE9 16 GB

Exkluzívny flashdisk uložený v elegantne dizajnovanom kovovom puzdre, ktorý mu dodáva zvýšenú odolnosť, ale tiež luxusné metalický vzhľad povyšuje ho na štýlový doplnok. Jeho malé rozmery ho predurčujú pre použitie pri notebookoch, ultrabookoch či tabletoch a napriek tomu je jeho kapacita viac ako dostatočná. S flashdiskom DataTraveler môžete mať istotu, že vaše dáta budú v bezpečí a navyše ich môžete nosiť stále pri sebe.


Štýlový doplnok


Pripnite si flashdisk na kľúče, noste ho vo vrecku či v taške vášho notebooku. Vysoko elegantné kovové prevedenie rozhodne bude budiť pozornosť vášho okolia. Tento štýlový módny doplnok tak iste poteší nielen všetkých milovníkov decentného vzhľadu, ale tiež praktických užívateľov požadujúcich čo najmenšie rozmery.

Multimédiá vo vrecku


Kancelárske súbory, veľa hodín hudby, veľa filmov či ostatných súborov budete mať vďaka vysokej kapacite stále po ruke. Prenášanie súborov je navyše vďaka podpore štandardu USB 2.0 s maximálnou prenosovou rýchlosťou až 480 Mb/s naozaj rýchle.

Stačí pripojiť


Zabudnite na zdĺhavé inštalovanie ovládačov. USB flashdisk stačí k počítaču pripojiť a behom pár okamihov ho budete mať prístupný, bez toho aby ste z webu výrobcu alebo odenakiaľ museli sťahovať a následne inštalovať ovládače - platí pre systémy s podporou USB Mass Storage (Windows 8, 7, Vista, XP a 2000, Linux a Mac OS).
Parametre a špecifikácia:
Kapacita:
16 GB
Podporované OS:
Microsoft Windows 7/Vista/XP
Apple Mac
Linux
Rozhranie:
USB 2.0
Rozmery:
39 x 12,35 x 4,55 mm

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Pripojenie

Rozhraní USB 2.0
Konektor USB-A

Rýchlosť

Spracovanie a funkcie

Materiál Kov
Vyhotovenie Miniatúrny, Odolný
Výbava Pútko na kľúče

Farba

Farba Strieborná

Rozmery a hmotnosť

Šírka 12,35 mm
Výška 4,55 mm
Dĺžka 39 mm
Kód:  DU352d1
Produktové číslo:  DTSE9H/16GB

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13