Obnoviť stránku

Kingston DataTraveler Locker + G3 8 GB

4,9 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kingston DataTraveler Locker + G3 8 GB

Zabezpečte pri prenose svoje citlivé osobné dáta pomocou hardvérového šifrovania flash disku Kingston DataTraveler Locker+ G3. Nastavené heslo zabráni tomu, aby sa vaše dokumenty dostali do nesprávnych rúk v prípade straty alebo odcudzenia flash disku. Preto sa pri desiatich neúspešných pokusoch o zadanie hesla disk naformátuje a ochráni tým vaše súkromie.
Výhodou je rozhranie USB 3.0, vďaka ktorému nebudete obmedzení pri zápise ani čítaní dát z flash disku. Rýchlosť zápisu dát vrátane šifrovania je tak až 8-krát vyššia ako u predchádzajúcej generácie G2. Zároveň je flash disk spätne kompatibilný so štandardom USB 2.0 a možno ho bez problémov pripojiť aj k starším počítačom.

Skvelou novinkou je funkcia voliteľného automatického zálohovania do podporovaných cloud služieb. Môžete si jednoducho nastaviť zálohu vašich dát na Disk Google, OneDrive, Amazon S3, Dropbox alebo Box. Vždy si tak môžete byť istí, že vaše dáta budú uložené na bezpečnom mieste. Strata flash disku vás už nijako neohrozí.
Podporované operačné systémy sú Windows a Mac OS X. Pre správnu funkciu nie je nutné inštalovať žiadny dodatočný softvér, všetko je obsiahnuté na samotnom flash disku.

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Pripojenie

Rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Konektor USB-A

Rýchlosť

Spracovanie a funkcie

Materiál Kov
Výbava Pútko na kľúče

Farba

Farba Strieborná

Rozmery a hmotnosť

Šírka 18,6 mm
Výška 9,75 mm
Dĺžka 60,56 mm
Kód:  DU331n1
Produktové číslo:  DTLPG3/8GB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06