Obnoviť stránku

Kingston DataTraveler I 4GB

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kingston DataTraveler I 4GB

Je čas rozloučit sa s malými a nespoľahlivých mikrodiskami.Značkový prenosný disk s kapacitou 4 GB umožňuje pohodlne a rýchlo prenášať vaše dáta medzi počítačmi.Pre rýchly prenos súborov slúži vysokorýchlostné rozhranie USB 2.0.
Táto miniatúrne flash pamäť veľkosti bežného USB konektoru je ďaleko rýchlejší ako klasická disketa, má omnoho vyššiu kapacitu a spoľahlivosť dát je na vysokej úrovni.Vďaka vlastnosti USB je práca rovnako jednoduchá ako s disketou.FlashDrive stačí zasunúť do USB slotu a ten sa potom zobrazí ako ďalší disk.Pri prvom zasunutí do počítača dôjde k automatickej detekcii a inštalácii, pri ďalšom zasunutí sa dá pamäť využívať okamžite.
Parametre a špecifikácie:
Rozhranie:USB 2.0 (spätne kompatibilné s USB 1.1)
Kapacita:4 GB
Rýchlosť:zápis až 3 MB / s, čítanie až 6 MB / s
Prevádzková teplota:0 až 60 ° C
Skladovacia teplota:-20 Až +85 ° C
Rozmery:72,7 x 24 x 10 mm
Kompatibilita:Windows 2000/XP a Macintosh OS 9.x, 10.x
Kód:  DU310b
Produktové číslo:  DTI/4GB

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09