Obnoviť stránku

Kingston DataTraveler Elite G2 64 GB

4,9 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kingston DataTraveler Elite G2 64 GB

Vysoko odolný kovový flashdisk Kingston DataTraveler Elite G2 sa môže stať bezpečným trezorom pre vaše dáta, ktorý sa nestratí ani v náročnejších poveternostných podmienkach - je totiž nielen odolný, ale aj vodotesný. Navyše je veľmi rýchly, zápis aj čítanie dát vám nezaberie zbytočne veľa času. Kapacita 64 GB je ideálna pre uchovanie dôležitých dokumentov alebo fotografií, disk tak využijete ako v zamestnaní, tak pri bežnom domácom používaní.

Kľúčové vlastnosti Flashdisku Kingston DataTraveler Elite G2

  • Štýlový, odolný a rýchly flash disk, ktorý si obľúbite
  • Rýchlosť čítania 180 MB/s, rýchlosť zápisu 70 MB/s
  • Kapacita 64 GB - dosť na všetko potrebné
  • Praktické rozmery, flash disk Kingston DataTraveler Elite G2 strčíte do vrecka
  • Odolné kovové telo - dáta vždy v bezpečí
  • Rozhranie USB 3.1, spätne kompatibilný s USB 3.0 a USB 2.0

Odolnosť na prvom mieste

Flash disk Kingston Data Traveler Elite G2 je veľmi odolným výrobkom, na ktorý sa budete môcť za všetkých okolností spoľahnúť. Jeho telo je totiž vyrobené z odolného zinku, ktorý vám zaistí vždy perfektnú ochranu vašich dát. Flashka je tiež vodoodolná, nemusíte sa teda báť, že by vaše dáta prišli k ujme napríklad pri daždi. Ak vyrážate na dlhšie výlety a potrebujete mať svoje dáta neustále pri sebe, flash disk Kingston DataTraveler Elite G2 je jasnou voľbou.

Elitná rýchlosť

Kľúčovým parametrom pri všetkých flash diskoch je ich rýchlosť. Nechcete predsa tráviť dlhé minúty nahrávaním dát na disk. Kingston DataTraveler Elite G2 je v tomto ohľade diskom skutočne bleskovým. Dosahuje rýchlosť až 180 MB/s pri čítaní a 50 MB/s pri zápise. Umožňuje to moderné rozhranie USB 3.1, disk je však spätne kompatibilný aj s USB 3.0 a USB 2.0. Široká je tiež kompatibilita s operačnými systémami - bez problémov si poradí s Windows od "sedmičiek" hore, s Mac OS (od verzie 10.9 vyššie), Linuxom aj Chrome OS.

 

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Pripojenie

Rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Konektor USB-A

Rýchlosť

Spracovanie a funkcie

Materiál Kov
Výbava Pútko na kľúče

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 19 mm
Výška 10,8 mm
Dĺžka 59,37 mm
Kód:  DU349e32
Produktové číslo:  DTEG2/64GB

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02