Obnoviť stránku

Kingston DataTraveler I G4 32GB červený

4,7 56 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kingston DataTraveler I G4 32GB červený

Štýlový flashdisk DataTraveler G4 od špičkového výrobcu Kingston predstavuje ideálne riešenie pre všetkých užívateľov, ktorí požadujú čo najlepší pomer ceny a kapacity. Ukladanie a prenos dokumentov, prezentácií, hudby i videa je ďaleko rýchlejšie a pohodlnejšie ako kedykoľvek predtým. Disk totiž podporuje najnovšie rozhranie USB 3.0 , ktorého teoretická dátová priepustnosť je oproti predchádzajúcej generácii mnohonásobne vyššia. K dispozícii je tiež viac farebných variantov oka na šnúrku, a vybrať si tak môžete tú, ktorá presne sadne vášmu štýlu.

Štýlový a praktický


Zaujímavo riešený zaťahovací dizajn chráni USB konektor bez nutnosti použitia krytky. Odpadá vám tak ich hľadanie v taškách notebookov alebo vreckách. Vďaka kompaktným rozmerom flashdisk ľahko pripojíte do USB portov, bez toho aby ste nejako obmedzovali . Vedľajšie a samotné sprevádzkovanie je navy3e s technológiou Plug and Play veľmi jednoduché. Nemusíte inštalovať žiadne ovládače , systém všetko behom okamihu sprevádzkuje automaticky. Nechýba ani podpora najpoužívanejších operačných systémov vrátane Linuxu a Apple Mac OS.



Spoľahlivosť a kvalita

 Ako všetky ostatné produkty firmy Kingston boli aj flashdisky DataTraveler starostlivo testované a vynikajú vysokou spoľahlivosťou , pre túto firmu typickú. Dôkazom toho je nadštandardne dlhá päťročná záruka.

 

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Pripojenie

Rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Konektor USB-A

Rýchlosť

Spracovanie a funkcie

Materiál Plast
Výbava Pútko na kľúče

Farba

Farba Biela, Červená

Rozmery a hmotnosť

Šírka 21 mm
Výška 10,1 mm
Dĺžka 55 mm
Kód:  DU352h4e
Produktové číslo:  DTIG4/32GB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12