Obnoviť stránku

Kingston DataTraveler 4000 Managed 32GB + SafeConsole Management

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kingston DataTraveler 4000 Managed 32GB + SafeConsole Management

Ochráňte aj tá najcitlivejšia dáta s USB flash diskom od prevereného výrobcu, firmy Kingston. Pri type DataTraveler 4000 s kapacitou 32 GB sú dáta chránené na tej najvyššej úrovni, za pomoci 256-bitového AES hardvérového šifrovania a FIPS 140-2 stupňa 2. Tento spôsob šifrovania používa pre svoje účely napríklad aj vláda USA. 100% hardvérová ochrana vás zabezpečí aj proti útoku typu brute force, pretože po 10 zlých pokusoch o zadanie hesla flash disk automaticky zničí všetky uložené informácie. Tento model má špičkový softvér SafeConsole s jednoduchým a presným užívateľským nastavením pre web management, vzdialený reset hesla i vzdialenú správu dát a mnohé ďalšie. Všetko funguje v bežných operačných systémoch Microsoft Windows a Mac OS X . Navyše je vodeodolný, takže sú vaše cenné dokumenty v naozajstnom bezpečí. Disk komunikuje cez port USB 2.0 a operuje s rýchlosťou 10 MB/s pre zápis a 18 MB/s pre čítanie.
* Tento produkt vyžaduje inštaláciu programu SafeConsole for Kingston Management Server, ktorý je k dispozícii za 45 USD.

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Pripojenie

Rozhraní USB 2.0

Rýchlosť

Spracovanie a funkcie

Vyhotovenie Odolný, Vodoodolný
Výbava LED signalizácia, Pútko na kľúče

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 22,2 mm
Výška 12,05 mm
Dĺžka 77,9 mm
Kód:  DU352i5a
Produktové číslo:  DT4000M-R/32GB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16