Obnoviť stránku

Kingston DataTraveler 2000 8 GB

5 1 hodnotení

Kingston DataTraveler 2000 8 GB

Flash disk Kingston DataTraveler je ideálny v prípade, ak potrebujete niekam bezpečne uložiť vaše dáta bez toho, aby sa dostali do nesprávnych rúk. Umožňuje prístup len po zadaní hesla na integrovanej klávesnici - sami si môžete zvoliť, či to bude slovo alebo kombinácia číslic. Druhou vrstvou ochrany je 256 bitové šifrovanie, ktoré prebieha priamo v pamäti disku.

Kľúčové vlastnosti Flash disku Kingston DataTraveler 2000

  • Zabezpečenie prístupu pomocou zadania hesla na alfanumerickej klávesnici
  • 256 bitové šifrovanie priamo v pamäti disku
  • Rýchle čítanie (120 MB/s) a zápis dát (20 MB/s)
  • Spoľahlivý výrobok spoločnosti Kingston
  • Kapacita 8 GB
  • USB 3.1

Bezpečnosť predovšetkým

Flash disk Kingston Data Traveler 2000 je ideálny v prípade, ak chcete bezpečne uložiť dáta, pri ktorých nechcete, aby sa dostali k nepovolaným očiam. Je totiž vybavený hneď dvojitým zabezpečením. Prvou ochrannou bariérou je prístup len na heslo, ktoré sa zadáva priamo na alfanumerickej klávesnici integrované do tela flash disku. Je na vás, či to bude slovo alebo kombinácia číslic. Druhou vrstvou je potom 256 bitové šifrovanie, ktoré prebieha priamo v pamäti disku. Podstatné je tiež to, že vami zvolený PIN sa na disku neukladá a je od dát úplne oddelený.

Rýchle čítanie aj zápis dát

Flash disk DataTraveler 2000 je nielen bezpečný, ale aj veľmi rýchly. Rozhranie USB 3.1 umožní rýchly zápis aj čítanie dát. Čítanie dosahuje hodnôt až 120 MB/s, zápis potom 20 MB/s. Vďaka tomu nebudete musieť pri zápise a čítaní citlivých dát stráviť zbytočne veľa času.

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Pripojenie

Rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Konektor USB-A

Rýchlosť

Spracovanie a funkcie

Materiál Kov
Zabezpečenie HW klávesnica
Vyhotovenie Vodoodolný, Zamknuteľný
Výbava Pútko na kľúče

Farba

Farba Modrá

Rozmery a hmotnosť

Šírka 20 mm
Výška 10,5 mm
Dĺžka 80 mm
Kód:  DU352i1a2
Produktové číslo:  DT2000/8GB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01