Obnoviť stránku

Kingston DataTraveler 101 G2 16GB čierny

4,6 224 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kingston DataTraveler 101 G2 16GB čierny

Ak hľadáte lacné a spoľahlivé úložisko, na ktoré by ste si uložili vaše dáta a mali je stále po ruke, je pre vás flash disk Kingston DataTraveler 101 ideálnou voľbou - či už často cestujete, potrebujete si priniesť do školy prezentáciu a vôbec mať celý svoj digitálny život po ruke kdekoľvek a kedykoľvek. Vďaka dnes už zabehnutému rozhraniu USB 2.0 nemusíte riešiť žiadne problémy s kompatibilitou ani so zložitou inštaláciou ovládačov a samozrejmosťou je funkčnosť na najpoužívanejších operačných systémoch vrátane Linuxu a Apple Mac OS.

Štýlový a praktický


Tenký, praktický a atraktívne dizajnovaný flash disk DataTraveler 101 dobre poslúži všetkým užívateľom s obmedzeným rozpočtom a tiež tým, ktorí sa obzerajú po dostatočne veľkej kapacite v kompaktnom, ľahkom a pritom pevnom tele. Odpadá aj zložité hľadanie krytiek konektora, ten sa totiž vďaka rafinovanej konštrukcii schováva jednoduchým otočením celého disku okolo kĺbu.



Spoľahlivosť a kvalita


Rovnako tak ako všetky ostatné produkty firmy Kingston boli aj flash disky DataTraveler starostlivo testované a vynikajú vysokou spoľahlivosťou, ktorá je  pre túto firmu tak typická. Dôkazom toho je nadštandardne dlhá päťročná záruka.


Parametre a špecifikácia:
Kapacita:
16 GB
Rozhranie:
USB 2.0

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Pripojenie

Rozhraní USB 2.0

Rýchlosť

Spracovanie a funkcie

Výbava Pútko na kľúče

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 17,28 mm
Výška 10 mm
Dĺžka 57,18 mm
Kód:  DU303o6
Produktové číslo:  DT101G2/16GB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08