Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Kingston DataTraveler 100 G3 32GB čierny

4,7 434 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kingston DataTraveler 100 G3 32GB čierny

Veľmi podarená séria DataTraveler 100 G3

Štýlový flashdisk DataTraveler 100 G3 od špičkového výrobcu Kingston predstavuje ideálne riešenie pre všetkých užívateľov, ktorí požadujú čo najlepší pomer ceny a kapacity. Ukladanie a prenos dokumentov, prezentácií, hudby aj videa je omnoho rýchlejšie a pohodlnejšie ako kedykoľvek predtým. Disk totiž podporuje najnovšie rozhranie USB 3.0, ktorého teoretická dátová priepustnosť je oproti predchádzajúcej generácii mnohonásobne vyššia.


Zasouvací krytka

32 GB pre vaše dáta

Štýlový a praktický

Zaujímavo riešený zaťahovací dizajn chráni USB konektor bez nutnosti použitia krytky. Odpadá vám tak ich hľadanie v taškách notebookov alebo vreckách. Vďaka kompaktným rozmerom flashdisk ľahko pripojíte do USB portov bez toho, aby ste nejako obmedzovali tie vedľajšie a samotné sprevádzkovanie je navyše s technológiou Plug and Play veľmi jednoduché.
Nemusíte inštalovať žiadne ovládače, systém všetko sprevádzkuje automaticky v priebehu okamihu. Nechýba ani podpora najpoužívanejších operačných systémov vrátane Linuxu a Apple Mac OS.


Spoľahlivosť a kvalita

Rovnako ako všetky ostatné produkty firmy Kingston, aj flashdisky disky DataTraveler boli starostlivo testované a vynikajú vysokou spoľahlivosťou, takou typickou pre túto firmu. Dôkazom toho je nadštandardne dlhá päťročná záruka.

USB 3.0

Rýchly prenos dát

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Pripojenie

Rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Konektor USB-A

Rýchlosť

Spracovanie a funkcie

Materiál Plast
Vyhotovenie Vysúvací

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 21,2 mm
Výška 10 mm
Dĺžka 60 mm
Kód:  DU301g3
Produktové číslo:  DT100G3/32GB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03