Obnoviť stránku

Kingston A400 240GB 7mm

48,98 €

Kingston A400 240GB 7mm

Kingston A400 je 2,5" SSD disk s kapacitou 240 GB, ktorý dokáže premeniť váš počítač či notebook vo výkonnejší stroj. Upgrade vášho zariadenia nebol nikdy jednoduchší. Oproti mechanickému pevnému disku bude nárast výkonu znateľný ihneď. Už počas spustenia počítača zistíte, že načítanie operačného systému je mnohonásobne rýchlejšie. Aj ďalšie operácie ako spúšťanie aplikácií, kopírovanie či presúvanie súborov už nebudú trvať tak dlho ako predtým.

Kľúčové vlastnosti SSD disku Kingston A400 (240 GB)

  • Rýchlosť čítania až 500 MB/s
  • TLC NAND Flash technológia
  • Hrúbka 7 mm – ideálny do notebooku
  • Vhodný pre jednoduchý upgrade počítača
  • Odolný voči vibráciám a miernym nárazom

Rýchle a spoľahlivé SSD s dlhou životnosťou

Tento SSD disk je založený na výrobnej technológii TLC NAND Flash a radičom Phison S11. Jeho rýchlosť čítania dosahuje až 500 MB/s a v prípade zápisu je schopný pracovať rýchlosťou až 350 MB/s. Tieto rýchlosti sú až 10-násobné v porovnaní s klasickým pevným diskom. Taktiež životnosť dosahuje oveľa vyšších hodnôt, čo dokladá stredná doba medzi poruchami – až 1 milión hodín. Ak sa Kingston A400 rozhodnete používať v notebooku, tak určite oceníte absolútne tichú prevádzku či nízku spotrebu – nebude zbytočne vybíjať batériu.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita disku 240 GB (0,23 TB)

Rozmery

Výška 7 mm (0,7 cm)

Farba

Farba Čierna

Použitie

Použitie Do počítača, Do notebooku, Interný

Vlastnosti

Radič Phison

Veľkosť článku/bunky

Veľkosť článku/bunky TLC (Triple-Level Cell)

Spotreba

Kód:  MONFT132e6a2
Záruka: 12 mesiacov
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11