Obnoviť stránku

Kingston A1000 240 GB

4,8 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kingston A1000 240 GB


Moderný disk Kingston SSD A1000 s kapacitou 240 GB ponúka výnimočne rýchlu reakciu, extrémne nízku latenciu a vysokú priepustnosť, vďaka čomu je ideálny pre zvýšenie výkonu vášho systému a svižnejšiu prácu s dátami. Formát M.2 je ideálny pre tenšie notebooky a mobilné zariadenia s obmedzeným priestorom.
Disk využíva rozhranie PCIe NVMe Gen 3.0 x2 a je vybavený štvorkanálovým radičom Phison E8 a pamäťou 3D NAND Flash. Vďaka týmto parametrom ponúka rýchlosť čítania až 1 500 MB/s a rýchlosť zápisu až 800 MB/s. Je teda 2× rýchlejší ako disk SSD SATA a 20× rýchlejší ako bežný pevný disk. 

 
SSD disk Kingston A1000 je v porovnaní s klasickými pevnými diskami oveľa spoľahlivejší a odolnejší. Neobsahuje žiadne pohyblivé časti, čo znižuje riziko jeho poruchy, takže vaše dáta zostanú vždy v bezpečí. Disk sa pri prevádzke zahrieva na nižšie teploty, je tichší a vďaka odolnosti proti nárazom a vibráciám je ideálnym riešením pre notebooky a mobilné zariadenia.
 
Disk je ponúkaný v niekoľkých kapacitách od 240 GB do 960 GB, takže poskytuje dostatok priestoru pre ukladanie dokumentov, aplikácií, videí, fotografií a ďalších dôležitých súborov. Navyše zabezpečí ich rýchle spracovanie a prenášanie, takže ušetrí aj váš drahocenný čas.

20× rýchlejší ako pevný disk

Vďaka neuveriteľným rýchlostiam čítania a zápisu disk A1000 nielen zvýši výkonnosť nového počítača, ale tiež pozitívne ovplyvní výkon starších systémov.

Formát M.2 2280

Disk je vybavený viacúčelovým konektorom SFF, ktorý nahrádza malé sloty mSATA a mini-PCIe.

Jednostranné vyhotovenie

SSD disk Kingston A1000 je možné ľahko integrovať do konektora M.2, vďaka čomu je ideálny pre použitie v tenkých notebookoch alebo systémoch s obmedzeným priestorom.

Viac dostupných kapacít

Disk je dostupný v celej rade kapacít do 960 GB pre splnenie vašich požiadaviek na ukladanie dát a ich rýchleho spracovania.


Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita disku 240 GB (0,23 TB)

Rozmery

Šírka 22 mm (2,2 cm)
Výška 3,5 mm (0,35 cm)
Hĺbka 80 mm (8 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 6,4 g (0,01 kg)

Farba

Farba Čierna

Použitie

Použitie Do počítača, Do notebooku, Interný

Vlastnosti

Rozhranie interné M.2 (NVMe)
Rýchlosť čítania 1 500 MB/s
Funkcie RAID, TRIM

Veľkosť článku/bunky

Veľkosť článku/bunky TLC (Triple-Level Cell)

Spotreba

Kód:  FT132e7a
Produktové číslo:  SA1000M8/240G
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12