Obnoviť stránku

Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz ECC Single Rank

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz ECC Single Rank

Pamäťový kit od svetoznámej spoločnosti Kingston, ktorá je synonymom pre kvalitné a spoľahlivé pamäti. Táto značka je uprednostňovaná radom výrobcov počítačov, notebookov aj serverov. Okrem širokej ponuky bežných pamätí má v ponuke aj moduly vyrobené priamo na mieru konkrétnym systémom. Pamäťové moduly sú navrhnuté tak, aby bola zaistená skvelá kompatibilita s daným systémom a sú na ňom tiež dôkladne otestované. Môžete sa tak tešiť na dodatočný výkon s bezproblémovou prevádzkou.
Tento konkrétny kit sa skladá zo štyroch pamätí s celkovou kapacitou 8 GB, ktoré patrí medzi rýchle pamäte typu DDR3. O tom svedčí aj frekvencia 1600 MHz. Pamäti sa môžu pochváliť CAS latenciou s hodnotou 11. Jedná sa o pamäte typu Unbuffered, u ktorých nie je prítomný hardwarový register a nedochádza tak k žiadnemu spomaleniu pri práci dátami. Výbornú rýchlosť pamätí podporuje aj prevedenie Single Rank. Kontrola dát v pamäti ECC umožnuje zistiť a opraviť chyby pri spracovaní dát. Že ide o naozaj kvalitný produkt dokazuje aj predĺžená záruka.
Je kompatibilný s nasledujúcimi servery:
Acer: Altos T110 F3, AP130 F2 Workstation;
Toshiba: Magnia R3510a, Magnia R3520a

Parametre a špecifikácia

Určenie a typ

Určenie Pre server

Kapacita

Kit vhodný pre Quad-channel

Frekvencia a časovanie

Frekvencia pamäte 1 600 MHz
Časovanie CL11

Rozhranie

Napätie 1,5 V
Ďalšie vlastnosti ECC, Unbuffered
Kód:  DSS0017
Produktové číslo:  D25672K110SK4
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07