Obnoviť stránku

Kingston 8GB KIT DDR2 667MHz ECC Fully Buffered DIMM CL5 Dual Rank x8

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kingston 8GB KIT DDR2 667MHz ECC Fully Buffered DIMM CL5 Dual Rank x8

Výhodný kit dvoch serverových pamäťových modulov typu DDR2 Fully Buffered DIMM s celkovou kapacitou 8 GB.Je určený pre moderné výkonné systémy, servery a viacprocesorové počítače.Dodáva sa v samostatnom box balenia.Pamäte Kingston sú odporúčané výrobcami základných dosiek a počítačov pre svoju perfektnú kompatibilitu a spoľahlivosť.Nadštandardom je doživotná záruka!
Fully Buffered pamäťové moduly pracujú podobne ako registered pamäte, avšak sú založené na rýchle sériovej architektúre.Na module je samostatný obvod AMB - Advanced Memory Buffer, ktorý riadi prístup k jednotlivým pamäťovým modulom a uľahčuje tak prácu radiči pamäťou na doske alebo v procesore.Jednotlivé pamäťové moduly sú cez tento obvod pripojené sériovo k externému radiču pamätí a prípadne postupne k ďalším modulom.Pamäť sa navonok chová ako jediný čip, ktorý sa stará o zápis a čítanie z jednotlivých pamäťových buniek a radiči odovzdáva až Výsledky týchto operácií.Tým sa zvyšuje efektívnosť prístupu do pamäte a rýchlosť spracovania aj pri použití viac pamäťových modulov súčasne.Navyše sa podstatne zjednodušuje konštrukcia pamäťového radiča na doske, razantne sa znížil počet pinov na DIMM module a možno ľahko osadiť podstatne väčšie množstvo pamäťou.Niektoré serverové dosky vyžadujú Fully Buffered pamäte.
Technológia ECC kontroluje transparentne av reálnom čase integritu dát uložených v pamäti.Dokáže tak nájsť a opraviť chybu v jednom bitu a odhaliť chybu vo dvoch bitoch.Niektoré pamäťové radiče dokážu v spolupráci s ECC pamäťou opravovať aj chyby väčšieho rozsahu.Väčšina serverových dosiek vyžaduje pamäte s podporou ECC.
Pamäť má štyri samostatne adresovateľnej oblasti (memory rank) so šírkou zbernice 72 bitov (64 bitov dáta a 8 bitov ECC kód).Väčšina serverových čipsetov má obmedzený počet memory rank alebo priamo predpísanú konfiguráciu pamäťou pre jednotlivé sloty, preto je potrebné pri nákupe sledovať tento údaj vzhľadom k budúcim upgraduje - ak dosiahnete plný počet memory rank na základnej doske, nebude možné pridať ďalšie modul aj keby ostávali nejaké voľné pamäťové sloty.
Pamäťové moduly s organizáciou čipov "x8" sú cenovo dostupné, nepodporujú však pokročilé serverové technológie ako multiple-bit error correction, Chipkill, memory scrubbing alebo Intel Single Device DataCorrection (SDDC), preto sú ideálne pre "entry-level" servery.
Parametre a špecifikácie:
Typ:
DDR2 ECC Fully Buffered
Kapacita:
2 x 4 GB
Max.pracovná frekvencia:
667 MHz
CAS Latency (CL):
5
Memory rank:
Dual rank
Organizácia čipov:
x8

Parametre a špecifikácia

Určenie a typ

Určenie Pre server

Kapacita

Frekvencia a časovanie

Rozhranie

Ďalšie vlastnosti ECC, Fully Buffered
Kód:  DE472g2
Produktové číslo:  KVR667D2D8F5K4/8G

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02