Obnoviť stránku

Kingston 8 GB DDR2 667 MHz Fully Buffered

Príslušenstvo k tovaru

Kingston 8 GB DDR2 667 MHz Fully Buffered

Pamäťový modul značky Kingston poslúži na zvýšenie výkonu servera pri multitaskingu či náročných úlohách. Tento modul je špeciálne navrhnutý na použitie s bezproblémovou kompatibilitou vo vybraných serveroch značky Nec. Ide o výbornú voľbu, ak potrebujete rozšíriť operačnú pamäť vo vašom servery - obzvlášť, ak vyžadujete vysoký výkon so zvyšujúcimi sa nárokmi používateľov na dátové zaťaženie a potrebné programy.
Fully Buffered pamäťové moduly sú podobné registered pamätiam, ale sú založené na sériovej architektúre. Modul obsahuje obvod AMB (Advanced Memory Buffer), ktorý riadi prístup k jednotlivým pamäťovým modulom a uľahčuje tak prácu radiča pamäťou na doske alebo v procesore. Tým sa zvyšuje efektívnosť prístupu do pamäte a rýchlosť spracovania aj pri použití viacerých pamäťových modulov súčasne.
Doplňujúce informácie:
Kompatibilita:
NEC: Express 5800 140Rf-4, Express 5800 R140-4

Parametre a špecifikácia

Určenie a typ

Určenie Pre server
Vyhotovenie DIMM

Kapacita

Frekvencia a časovanie

Rozhranie

Ďalšie vlastnosti Fully Buffered, Pasívny chladič
Kód:  DSS0033
Produktové číslo:  F1G72F51

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09