Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

HyperX 4GB DDR3 1866MHz CL10 Fury Black Series

4,8 58 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HyperX 4GB DDR3 1866MHz CL10 Fury Black Series

Označenie HyperX je výsadou tých najrýchlejších produktov firmy Kingston. Nie inak je tomu aj v prípade špičkového pamäťového modulu Kingston HyperX Fury s chladičom v štýlovom čiernom vyhotovení, ktorý vašej počítačovej zostave dodá exkluzívny vzhľad ladiaci s farbou ostatných komponentov (na výber je totiž ešte v bielom, modrom a červenom vyhotovení chladiča).


To pravé nielen pre hráčov


Pamäte Kingston z edície Fury sú vhodné najmä pre užívateľov, ktorí nechcú investovať do svojho stroja všetky svoje našetrené peniaze. Za prijateľnú cenu však ponúknu viac než dostatočný výkon ako pre hranie moderných hier, tak pre prácu v grafických či iných pamäťovo náročných programoch a vďaka chladiču pamäťových čipov tiež vynikajú vysokou životnosťou aj možnosťami taktovania.
HyperX FURY


Taktovanie ľahko a rýchlo


Moderný vzhľad dokonale vynikne v každej počítačovej zostave s priehľadnou bočnicou. Použitý chladič ale nemá iba vizuálne funkciu, ale tiež efektívne odvádza teplo z pamäťových čipov, čím zvyšuje ich spoľahlivosť a posúva vyššie limity pre taktovanie.
 

Spoľahlivosť a kvalita


Rovnako tak ako všetky ostatné produkty firmy Kingston boli aj pamäte HyperX z edície Fury starostlivo testované, vynikajú vysokou spoľahlivosťou toľko pre túto firmu typickú a výrobca na ne poskytuje doživotnú záruku a bezplatnú servisnú podporu.

Parametre a špecifikácia

Určenie a typ

Určenie Pre počítač
Vyhotovenie DIMM
Modul pamäte PC3-14900

Kapacita

Moduly v balení 1x4GB

Frekvencia a časovanie

Frekvencia pamäte 1 866 MHz
Časovanie CL10
Časovanie 10-11-10
Priepustnosť 14 900 MB/s

Rozhranie

Napätie 1,5 V
Ďalšie vlastnosti Pasívny chladič
Farba podsvietenia Bez podsvietenia
RGB ovládanie Nepodporuje
Kód:  DE62c6
Produktové číslo:  HX318C10FB/4
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04