Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

HyperX 16GB KIT DDR4 3333MHz CL16 Predator Series

4,7 23 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HyperX 16GB KIT DDR4 3333MHz CL16 Predator Series

Najnovšie DDR4 moduly operačných pamätí HyperX Predator od spoločnosti Kingston uspokoja predovšetkým náročnejších používateľov požadujúcich od počítača maximálny výkon. Ide o skvelé riešenie na hranie počítačových hier, prácu s videom aj programovanie a mnohé ďalšie činnosti náročné na výkon operačných pamätí. Ich agresívny vzhľad ladený do čiernej farby napovedá, že hlavne náruživí hráči a PC moddery si prídu na svoje. Svojím dizajnom vyniknú v každej počítačovej skrini s priehľadnou bočnicou.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoký výkon generácie DDR4
  • Vydarený moderný dizajn
  • Pasívny chladič pre stabilitu pri záťaži a dlhú životnosť
  • Profily XMP 2.0 na ľahké taktovanie

Taktovanie ľahko a rýchlo

Na využitie vysokého potenciálu týchto pamätí ich výrobca vybavil XPM 2.0 profilmi, ktoré stačí len aktivovať v biose vašej základnej dosky a všetko ostatné už sa automaticky nastaví podľa zvoleného profilu. Samozrejme sa nezabudlo ani na tých z vás, ktorí si radi svoje pamäte vyladia na maximálny výkon, a preto sú moduly vybavené pasívnym chladičom, ktorý efektívne odvádza teplo z pamäťových čipov. Už v základe však DDR4 ponúkne viac než dostatočný výkon ako na hranie moderných hier, tak na prácu v grafických či iných pamäťovo náročných programoch.

Parametre a špecifikácia

Určenie a typ

Určenie Pre počítač
Vyhotovenie DIMM
Modul pamäte PC4-26600

Kapacita

Moduly v balení 2x8GB

Frekvencia a časovanie

Frekvencia pamäte 3 333 MHz
Časovanie CL16
Časovanie 16-18-18
Priepustnosť 26 600 MB/s

Rozhranie

Napätie 1,35 V
Ďalšie vlastnosti Pasívny chladič, XMP 2.0
Farba podsvietenia Bez podsvietenia
RGB ovládanie Nepodporuje
Kód:  DE65e1n
Produktové číslo:  HX433C16PB3K2/16
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14