Obnoviť stránku

Kingston 16 GB DDR4 2400 MHz CL17 ECC Registered Micron A

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kingston 16 GB DDR4 2400 MHz CL17 ECC Registered Micron A

Pamäťový modul nastupujúceho typu DDR4 radu Server Premier od skúseného výrobcu Kingston určený pre výkonné pracovné systémy a servery. Pri tomto rade pamätí garantuje spoločnosť Kingston konkrétne komponenty tzv. BOM (Bill of Material). Podporuje ECC Registered technológiu. ECC kontroluje transparentne a v reálnom čase integritu dát uložených v pamäti. Dokáže nájsť a opraviť chybu v jednom bite a odhaliť chybu v dvoch bitoch. Niektoré pamäťové radiče dokážu v spolupráci s ECC pamäťou opravovať aj chyby s väčším rozsahom. Väčšina serverových dosiek vyžaduje pamäte s podporou ECC.

Kľúčové vlastnosti

  • Kapacita 16 GB
  • Rad Kingston Server Premier
  • ECC Registered
  • Určené pre pracovné stanice a servery
  • Špičkový výkon a spoľahlivosť
  • Maximalizuje výkon zariadenia

Registered pamäte sú vybavené vlastným radičom, ktorý riadi prístup k jednotlivým pamäťovým modulom a uľahčuje tak prácu radiču pamätí na doske alebo v procesore. Pamäť sa navonok správa ako jediný modul – register čip – ktorý sa stará o zápis a čítanie z jednotlivých pamäťových buniek a radiču odovzdáva až výsledky týchto operácií. Tým sa zvyšuje efektívnosť prístupu do pamäte a rýchlosť spracovania aj pri použití viac pamäťových modulov súčasne. Serverové dosky vyžadujú registered pamäte.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie a typ

Určenie Pre server
Vyhotovenie DIMM

Kapacita

Frekvencia a časovanie

Frekvencia pamäte 2 400 MHz
Časovanie CL17

Rozhranie

Napätie 1,2 V
Ďalšie vlastnosti ECC, Registered
Kód:  DE65t2b2d
Produktové číslo:  KVR24R17D8/16MA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04