Obnoviť stránku

Kingston 16GB DDR3 1866MHz ECC Registered

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kingston 16GB DDR3 1866MHz ECC Registered

Pamäťový modul typu DDR3 so zníženým napájaním od skúseného výrobcu Kingston určený pre výkonné pracovné systémy, servery a viacprocesorové počítače. Podporuje ECC Registered technológiu a má kapacitu 16 GB. Technológia ECC kontroluje transparentne a v reálnom čase integritu dát uložených v pamäti. Dokáže tak nájsť a opraviť chybu v jednom bitu a odhaliť chybu vo dvoch bitoch. Niektoré pamäťové radiče dokážu v spolupráci s ECC pamäťou opravovať aj chyby väčšieho rozsahu. Väčšina serverových dosiek vyžaduje pamäte s podporou ECC.
Registered pamäte sú vybavené vlastným radičom, Ktorý riadi prístup k jednotlivým pamäťovým modulom a uľahčuje tak prácu radiči pamäťou na doske alebo v procesore. Pamäť sa navonok chová ako jediný modul - Register čip - ktorý sa stará o zápis a čítanie z jednotlivých pamäťových buniek a radiči odovzdáva až Výsledky týchto operácií. Tým sa zvyšuje efektívnosť prístupu do pamäte a rýchlosť spracovania aj pri použití viac pamäťových modulov súčasne. Niektoré serverové dosky vyžadujú registered pamäte.
Pre zariadenia:
Cisco: UCS B-Series B200 M3 Blade Server, UCS C-Series C220 M3 Rack-Mount Server, UCS C-Series C240 M3 Rack-Mount Server

Parametre a špecifikácia

Určenie a typ

Určenie Pre server
Vyhotovenie DIMM

Kapacita

Frekvencia a časovanie

Frekvencia pamäte 1 600 MHz

Rozhranie

Ďalšie vlastnosti ECC, Registered
Kód:  DSS0061d
Produktové číslo:  KCS-B200C/16G
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02