Obnoviť stránku

KINGPIN cooling Extreme Type K

KINGPIN cooling Extreme Type K

Presné meranie teploty je alfou a omegou extrémneho taktovania. Niektoré CPU majú tzv. coldbugy, tzn. že prestanú reagovať pri presne danej teplote, napr. - 110°C. Preto je potrebné mať veľmi presný prehľad o aktuálnej teplote vrátane čo najrýchlejšej odozvy. Pretože aj pár stupňov menej (hlbšie pod bod mrazu) môže znamenať svetový rekord. Väčšina obyčajných termočlánkov (sond) typu K nie je pre tieto účely vhodná, sú pomalé a nepresné. Tieto sondy navrhnuté a používané Vincom „KINGPINOM" Lucidom spĺňajú najprísnejšie kritériá. 

Kľúčové vlastnosti snímača Kingpin

  • Presné meranie teploty
  • Spĺňajú najprísnejšie kritériá
  • Veľmi odolný
  • Izolácia drôtov je tvorená Kapton páskou a tieniacou bužírkou

Perfektné technológie snímača Kingpin

Na rozdiel od ostatných termočlánkov sú KPC Extreme veľmi odolné. Ich základom sú prekrútené drôty s priemerom 20 AWG od výrobcu Watlow. Izolácia drôtov je tvorená Kapton páskou a tieniacou bužírkou. Tieto prémiové drôty majú toleranciu +/- 0,5°C (0,4 %) pri rozsahu teplôt - 200°C až + 1200°C. Konektory termočlánku sú tiež prémiové od výrobcu OMEGA. Všetky sondy sú testované na účely extrémneho taktovania s profesionálnym multimetrom Keithley 2001 a súčasne je overená presnosť aj s najviac používanými teplomermi od značky Fluke v modeloch 51/52 (I a II), ktoré sú obľúbené profesionálnymi overclockermi kvôli ich rýchlosti odozvy a presnosti.

 
Kód:  KPCTP01
Produktové číslo:  KPC-TP-01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19