Obnoviť stránku

Kingjoy VT-860

4,9 18 hodnotení
22,90 €

Kingjoy VT-860

Trojcestná hlava

súčasťou balenia

Hľadáte ľahko prenosný a napriek tomu pevný a kvalitný statív? Zvoľte si statív Kingjoy VT-860. Je vyrobený zo zliatiny hliníka a ABS, vďaka čomu je veľmi ľahký. Jeho hmotnosť je 1 090 g. V zloženom stave dosahuje dĺžku iba 47 cm, takže ho vezmete ľahko so sebou. Disponuje teleskopickými ramenami a 1,4“ skrutkou na pripevnenie držiaka kamery, alebo telefónu. Statív Kingjoy VT-860 je veľmi kompatibilný, dokáže fungovať pri zaťažení až do piatich kilogramov. Oceníte viaceré možnosti použitia statívu. Vďaka protišmykovým nôžkam vás nesklame ani na klzkých podlahách. Je určený ako na vonkajšie, tak i na vnútorné použitie.

Statív Kingjoy VT-860

ZAŤAŽENIE

5 kg

MAXIMÁLNA VÝŠKA

144 cm

MINIMÁLNA VÝŠKA

44 cm

Statív Kingjoy VT-860

Nastavte výšku podľa potreby

Statív Kingjoy VT-860 disponuje tromi teleskopickými ramenami. Každé z nich je tvorené zo štyroch dielov. Spolu so stredovou osou nastavíte statív do pozície, akú práve potrebujete. Pri maximálnom vysunutí dosiahne až do 144 cm. Naopak pri najnižšej výške 44,1 cm ho môžete využiť ako stolný statív. Protišmykové nôžky ho udržia vždy na mieste. Na prenášanie využijete tašku, ktorá je súčasťou balenia.

Trojcestná hlava súčasťou balenia

Statív Kingjoy VT-860 je vybavený trojcestnou hlavou s rukoväťou na ovládanie náklonu. Teraz môžete so zariadením pohybovať v rozmedzí 90° v horizontálnom i vertikálnom smere pomocou aretačnej skrutky. Statív ďalej disponuje uzamykacou skrutkou na vodorovné otáčanie o 360°. U trojcestnej hlavy je samozrejmosťou možnosť 90° vyklápania zariadení a tým dôjde k zmene orientácie.

Statív Kingjoy VT-860
Statív Kingjoy VT-860

Kompatibilita

U statívu Kingjoy VT-860 oceníte fungovanie s väčšinou digitálnych fotoaparátov, fotoaparátov SLR/DSLR/DV, panoramatickými kamerami, mobilnými telefónmi, športovými fotoaparátmi a ďalšími zariadeniami.

Kľúčové vlastnosti
statívu Kingjoy VT-860

  • Statív Kingjoy VT-860 je vyrobený zo zliatiny hliníka a ABS
  • Disponuje teleskopickými ramenami a 1,4“ skrutkou
  • Protišmykové nôžky ho udržia vo vnútornom aj vonkajšom prostredí
  • Vydrží zaťaženie až päť kilogramov
  • Statív dosahuje maximálnu výšku 144 cm
  • Trojcestná hlava a taška na prenášanie sú súčasťou balenia
Stativ Kingjoy VT-860

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Druh

Druh statívu Tripod

Vlastnosti

Maximálna výška 144 cm
Transportná výška 47,6 cm
Maximálne zaťaženie 5 kg
Hmotnosť 1,09 kg
Statívový závit 1/4"

Materiál

Materiál Hliník

Statívová hlava

Druh statívovej hlavy Trojcestná (3D)

Špeciálne vlastnosti

Špeciálne vlastnosti vodováha, Rýchloupínacia doštička, Puzdro
Kód:  KJ150a3
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  VT-860

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19