Obnoviť stránku

Kilner Sklenený nápojový automat s kohútikom 5 l

4,3 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
29,90 €

Kilner Sklenený nápojový automat s kohútikom 5 l

Štýlový, ručne vyrábaný súdok zo skla, ktorý v sparnom lete poslúži ako zásobáreň na chladivé tekuté osvieženie nielen na záhradné párty či grilovanie. To je Kilner, sklenený súdok s kohútikom. Je ako závan starých časov s uzáverom na nehrdzavejúci klip. Aby všetko dobre tesnilo, sklenené viečko vo výrobe opatrili vymeniteľným gumovým tesnením.

Kľúčové vlastnosti

  • Nadčasový dizajn v kombinácii skla a nerezu
  • Praktický kohútik na dávkovanie nápojov
  • Len pre chladné nápoje
  • Vymeniteľné gumové tesnenie

Klasický dizajn

Sklenený súdok Kilner má klasický vzhľad s nadčasovým nádychom, ako by ste ho práve vytiahli prababičke zo skrinky v kuchyni. Súdok je vhodný len na chladné a osviežujúce nápoje typu domáca citronáda, ovocný džús, ľadový čaj, prípadne aj víno a podobne. Hrdlo skleneného uzáveru je dostatočne široké, aby ním bolo možné do súdka pohodlne dať ľad alebo kúsky ovocia. Súdok umývajte radšej ručne.  

Rozmery:
18,2 × 25,4 cm × 31,5 cm

Objem:
5 litrov

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Objem 5 l
Materiál Sklo
Vlastnosti Kohútik
Kód:  SPTsc1914
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  5010853202099
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01