Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Kiepe Toy Curl

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kiepe Toy Curl

Konečne úžasné vlny. Automatická kulma KIEPE by nemala chýbať v kozmetickej výbave žien všetkých vekových kategórií, ktoré celý život snívajú o tom, ako si zachovať účes plný zvlnených kučier aj bez návštevy drahého kaderníka. Táto šikovná kamoška v hodnote príkonu 7,5 W ušetrí mnoho energie a času s namotaním vlasov na hlavicu, pretože to všetko spraví sama za vás. Vďaka tomu si veľmi rýchlo a jednoducho zhotovíte ladné a rovnomerné vlny natočené poctivo už od korienkov. Priemer hlavy 19 mm je známkou toho, že patrí k širokým kulmám, ktoré sa hodia najmä ak upravujete dlhšie vlasy. Kulma na vlasy je opatrená kvalitným povrchom z keramiky, ktorej výhodou je obrovská šetrnosť k vlasovým vláknam, zvládne rozložiť teplotu po celej ploche hlavice rovnako, čo sa vlasom páči a pri kulmovaní netrpia. Potešujúcou vlastnosťou je rozhodne bleskový čas zahriatia, Kiepe Toy Curl je len za 60 s v pohotovosti, takže čas vášho skrášľovania skráti na minimum. Ak chcete mať istotu, že účes bude vždy bezchybný, je potrebné zregulovať teplotu kulmy nielen podľa aktuálneho stavu vlasov, ale aj ich typu. Kulma na vlasy KIEPE vám ponúkne 3 teploty, ktoré v maxime dosiahnu až 210 °C. Ak máte jemné vlasy, držte sa v nižšej teplotnej škále, naopak husté a nepoddajné vlasy vyžadujú vyššiu teplotu kulmy.

Kulma na vlasy Kiepe Toy Curl Screen
Kulma na vlasy Kiepe Toy Curl Obsah balenia

Zásadné prednosti kulmy na vlasy Kiepe Toy Curl

  • Automatická kulma na vlasy KIEPE na vytvorenie dokonalých vĺn
  • Materiál: Keramika
  • Ľahká regulácia teploty až do 210 °C
  • Celkový počet voliteľných teplôt: 3
  • Kulma na vlny sa nahrieva 60 s
  • Ľahké ovládanie
  • Priemer kulmy na vlasy: 19 mm

Blysne sa aj tým, že na jej hlavu pasuje tiež špirálový nadstavec, vďaka ktorým môžete každý deň zažiariť s novým účesom. Kulma na vlasy je dodávaná v praktickom obale, čo veľmi uľahčí prevážanie prístroja napríklad pri cestovaní.

Kulma na vlasy Kiepe Toy Curl Lifestyle

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Automatická

Vlastnosti

Materiál Keramika
Doba nahriatia 60 s
Príkon 7,5 W
Počet teplôt 3
Max. teplota 210 °C
Priemer 19 mm

Funkcie a príslušenstvo

Typ nadstavca Špirálový nadstavec
Funkcie a príslušenstvo Cestovná taška

Farba

Farba Čierna
Kód:  KIEKV723
Produktové číslo:  8200

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03