Obnoviť stránku

KIEHL'S Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask 125 ml

Zľavnené -7 %
35,90 € 38,90 €

KIEHL'S Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask 125 ml

Kvalitné produkty sú nevyhnutné na udržanie zdravia a krásy vašej pleti. Zaistite jej výnimočnú starostlivosť prostredníctvom kvalitnej pleťovej masky na tvár Kiehl's. Pre svoje inovatívne zloženie a príjemnú vôňu je ideálna pre mužov aj ženy. Pozitívne pôsobí na všetkých typoch pleti, poskytuje intenzívnu starostlivosť a žiarivý vzhľad. Umývacia maska na pleť Kiehl's vás nadchne jednoduchou aplikáciou a príjemnou textúrou. Aby bola dosiahnutá čo najvyššia účinnosť, treba ju nechať pôsobiť 10 min, súčasne môžete v pokoji relaxovať. Aktívne látky obsiahnuté v maske prinesú vašej pokožke okamžité rozjasnenie, zdravý vzhľad a mladistvý dojem. Konečný výsledok vás ohromí a poteší zároveň!

Kľúčové prednosti pleťovej masky KIEHL'S Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask 125 ml

  • Pleťová maska na tvár Kiehl's ošetrí vašu pokožku ako v salóne
  • Svojím zložením je prispôsobená mužom aj ženám
  • Umývacia maska na pleť sa ľahko aplikuje a príjemne sa rozotiera
  • Účinok masky na pleť: čistenie
  • Za skvelými účinkami stojí aloe vera
  • Bude vyhovovať všetkým typom pleti
  • Bezpochyby oceníte, že je produkt bez parfumov
  • Na dosiahnutie skvelých výsledkov je doba pôsobenia pleťovej masky 10 min
  • Objem pleťovej masky Kiehl's dosahuje 125 ml

Mimoriadne účinky pleťovej masky Kiehl's

Umožnite svojej pleti pravidelnú aplikáciu pleťovej masky a budete nadšení z vynikajúcich výsledkov. Pleťová maska Kiehl's poskytuje vašej pleti potrebnú starostlivosť a nasycuje ju aktívnymi látkami. Hlavným zameraním je dôkladné hĺbkové čistenie vedúce k odstráneniu všetkých usadených nečistôt.

Dajte svojej pleti to, čo si zaslúži

Pleťová maska Kiehl's bude mať nezastupiteľné miesto vo vašej kozmetickej rutine. Je neparfumovaná, teda sa hodí aj pre tú najcitlivejšiu pokožku.

Zloženie

Aqua/Water, Kaolin, Bentonite, Propanediol, Glycerin, CI 77891/Titanium Dioxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Zea Mays Starch/Corn Starch, Phenoxyethanol, Ceteareth-20, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Lecithin, Aloe Barbadensis/Aloe Barbadensis Leaf Juice, Avena Sativa Flour/Oat Kernel Flour, Allantoin.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov
Oblasť použitia Tvár

Typ

Typ Umývacia

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Účinok

Účinok Čistenie
Vlastnosti Bez parfumov

Doba pôsobenia

Doba pôsobenia 10 min

Objem

Objem 125 ml
Kód:  KSPL4356
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3605975038132

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02