Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Kids Euroswan Detský batoh – Spiderman

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kids Euroswan Detský batoh – Spiderman

Detský ruksak Kids Euroswan Detský batoh – Spiderman hneď na prvý pohľad poteší vaše dieťa svojím precíznym spracovaním a množstvom funkčných prvkov. Tento pekný detský batôžik bude s chrbtom vašich detí skutočný kamarát. Vyššie pohodlie určite doprajú nastaviteľné popruhy, ktorých dĺžku prispôsobíte podľa prianí. Vďaka dostatočnému objemu 8,7 l si možno do detského batoha bezstarostne zabaliť všetky potreby na výlet vrátane desiatej, čo veľmi uľahčí prehľadné vnútorné členenie batoha. Potešujúce je, že detský batôžik Kids Euroswan Detský batoh – Spiderman zaťaží dieťa iba nepatrne, pretože má hmotnosť znesiteľných 1 kg.

Neobyčajná farba detského batôžka Kids Euroswan Detský batoh – Spiderman je už len príjemným plusom v celkovej dokonalosti.

Hlavné parametre detského batoha Kids Euroswan Detský batoh – Spiderman

  • Školský batôžik s objemom 8,7 l
  • Rozmery (d × š × v): 10 cm × 24 cm × 36 cm
  • Hmotnosť: 1 kg

Parametre a špecifikácia

Výbava

Popruhy Nastaviteľné popruhy, Pútko na zavesenie

Rozmery (V × Š × H)

Výška 36 cm
Šírka 24 cm
Dĺžka/hĺbka 10 cm

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Séria

Herné a filmové série Spider-Man

Aktovky, batohy, tašky

Hmotnosť 1 kg
Objem 8,7 l
Kód:  HRAbz07083
Produktové číslo:  8435507840095

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13