Obnoviť stránku

Kidizoom Smart Watch modré

5 2 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Príslušenstvo k tovaru

Kidizoom Smart Watch modré

Dokonalé náramkové hodinky pre deti s mnohými funkciami na prehľadnom dotykovom displeji. Hodinky ukazujú nielen čas v rôznom štýle, ale možno s nimi fotiť, natáčať video alebo ich použiť aj ako diktafón pre hlasové nahrávky. Upravte záznam meničom hlasu a možno sa neudržíte smiechom! Fungujú aj ako originálny budík, stopky alebo časovač. Pre vlastný štýl zobrazenia si môžete vyberať z desiatok motívov a farebných schém!

Foťák a videokamera


Po stlačení tlačidla spúšte na boku hodiniek sa z vás stanú naozajstní špióni! Pomocou dotykového displeja Kidizoom Smart Watch, môžete ľahko prepínať medzi fotoaparátom a videokamerou ! Navyše pomocou funkcie trikov urobíte z vašich fotiek aj videí nezameniteľný originál!

Hry na dlhé chvíle


Hodinky Kidizoom Smart Watch majú tiež zabudované hry , ktoré cvičia postreh, rozvíjajú logické myslenie a podporujú aj jemnú motoriku prstov. Zahrať sa môžete na detektíva, skladať puzzle alebo chytiť tancujúcu nôtu. Všetko hráte priamo na dotykovom displeji vašich hodiniek!

Kód:  HRAa1094a
Produktové číslo:  3417761557037
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09