Obnoviť stránku

CAVION 10 3G R Quad

3,3 6 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

CAVION 10 3G R Quad

KIANO Cavion 10 skvele vybavený tablet za vynikajúcu cenu s moderným operačným systémom Google Android 5.1. Vďaka použitiu najrozšírenejšieho mobilného systému budete mať k dispozícii doslova milióny aplikácií. Samozrejmosťou je plná integrácia Google služieb, mailu, vyhľadávania, máp či cloudového úložiska.

Kľúčové vlastnosti

  • Jedinečný procesor
  • Špičkový displej s technológiou IPS
  • 3G modem
  • Operačný systém Google Android 5.1
  • Podpora USB zariadenia s funkciou OTG

Výkonný hardvér

O výpočtový výkon sa stará štvorjadrový procesor Intel Atom X3 C3230, ktorý je nielen úsporný, ale tiež dostatočne výkonný na každodenné činnosti a nenáročné hry. Partnera mu robí grafická karta Intel HD Graphics a 1 GB operačnej pamäte. Výstup je zobrazený na dotykovom IPS displeji s výbornými farbami. Pre vaše dáta je pripravená flash pamäť s kapacitou 8 GB, ktorá je zdieľaná s operačným systémom, na rozšírenie môžete využiť slot na micro SD karty až do kapacity 32 GB.

Kód:  KIA130b
Produktové číslo:  KST103GR100001-KST103GR102000

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06