Obnoviť stránku

Kia Soul EV

Kia Soul EV

Kia Soul EV vďaka inteligentnej konštrukcii znižuje spotrebu energie, čím ľahko dosiahne maximálny dojazd až na úrovni 212 kilometrov. Ponúka nielen hospodárnu jazdu mestom, ale aj pôsobivú prepravnú kapacitu 281 až 891 litrov napríklad pre cesty na chalupu. A to vďaka tomu, že je ako jediný elektromobil postavený na základe kompaktného SUV. 

Kľúčové vlastnosti elektromobilu Kia Soul EV

  • Rodinný elektromobil s výrazným dizajnom
  • Dojazd až 212 kilometrov
  • Technologický vyspelý prístrojový štít s OLED displejom
  • Maximálna rýchlosť až 145 km/h
  • Nabíjanie trvá približne 5 hodín
  • 7 rokov záruky v značkových servisoch KIA

Zažite radosť z elektrickej jazdy

Akonáhle si sadnete za volant, ucítite úplne nový zážitok z jazdy. Predovšetkým si užijete maximum krútiaceho momentu okamžite po šliapnutí na plyn. Na rodinný automobil si vychutnáte aj solídne zrýchlenie z 0 na 100 km/h za 11,2 sekundy. Agilná ovládateľnosť je výsledkom nízko položeného ťažiska. Úplne nulové emisie potom apelujú na vaše ekologické zmýšľanie.

Bohatá výbava a vysoká bezpečnosť posádky je prioritou

Kia Soul EV ponúka všetko nielen pre bezpečnosť, ale aj praktickosť. Navigačný systém zaujme 7-ročným programom aktualizácie máp úplne zadarmo, zadná kamera potom zabezpečí pohodové cúvanie za každej situácie a nesmie chýbať vstavaný MP3 prehrávač. Dôležitým prvkom je tiež systém TPMS, ktorý automaticky postráži ideálny tlak v pneumatikách. Šesť airbagov potom zabezpečí maximálnu bezpečnosť všetkých cestujúcich. Zaujímavosťou je virtuálny zvuk motora, aby bol chodec upozornený na približujúce sa vozidlo napríklad na parkovisku. Bezpečnosť završujú vyspelé systémy pre riadenie stability vozidla VSM, asistent pre rozjazd do kopca HAC alebo účinný brzdový asistenčný systém BAS.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Batéria a nabíjanie

Jazdné vlastnosti

Výkon 90 kW
Maximálna rýchlosť 145 km/h
Krútiaci moment 285 Nm
Zrýchlenie 0 - 100 km/h 11,2 s
Pohon 4 x 4 Nie

Nadštandardná výbava

Nadštandardná výbava Parkovacia kamera, Systém TPMS

Rozsah a spotreba

Cena/km 0,9 Kč (0,04 Eur)

Úžitkové vlastnosti

Karoséria Crossover
Počet miest 5
Objem batožinového priestoru 281 l
Hmotnosť 1 960 kg

Záruka

Záruka na batérie (mesiace) 84 mesiacov (7 rokov)
Záruka na auto (mesiace) 84 mesiacov (7 rokov)
Kód:  KIA01sou
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03