Obnoviť stránku

KGUARD hybridný 16-kanálový DVR rekordér + 8× farebná vonkajšia kamera

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KGUARD hybridný 16-kanálový DVR rekordér + 8× farebná vonkajšia kamera

Zabezpečenie svojho majetku, domu alebo firmy nie je v dnešnej dobe radno podceňovať. Stále sa po uliciach túla množstvo zlodejov a vandalov, ktorých vyčíňanie by vám prinieslo len slzy do očí. S kamerovým systémom KGUARD svoj domov ochránite na skutočne profesionálnej úrovni. Skladá sa zo štvorice vonkajších kamier a DVR rekordéra so SATA pozíciou pre jeden až 6 TB pevný disk. Kamery nahrávajú záznam v HD rozlíšení, ich výstupy môžete vďaka dodávanej aplikácii sledovať aj na diaľku cez svoj mobilný telefón.

Kľúčové vlastnosti kamerového systému KGUARD

  • 16-kanálový DVR rekordér + 8× farebná vonkajšia kamera CCTV
  • Vysoko kvalitný záznam systému Kguard v HD rozlíšení 1 080 × 720 px
  • Pozícia pre voliteľný SATA HDD s kapacitou až 6 TB
  • Jednoduchá a rýchla inštalácia systému spolu s používateľsky príjemným prostredím a jednoduchým ovládaním
  • Možnosť záznamu aj priameho sledovania (cez dodávanú mobilnú aplikáciu)
  • Kamery KGUARD vrátane nočného LED osvetlenia s dosahom až 30 metrov

Dlhodobý záznam v systéme KGUARD

16-kanálový rekordér KGUARD umožňuje nahrávať záznamy v rozlíšení až 1 080 p s kodekom H.264 na voliteľný interný disk, pre ktorý je pripravená pozícia s rozhraním SATA. Podporuje disky s kapacitou až 6 TB. Do výstupov VGA a HDMI pripojíte v podstate akékoľvek zobrazovacie zariadenie. Ďalej sú tu 4 audio vstupy, 1 výstup a nevyhnutné pripojenie Fast Ethernet. Pomocou mobilnej aplikácie Kview Link môžete ľahko využívať vzdialený dohľad a správu celého bezpečnostného systému. Osem kamier vám majetok ochráni skutočne spoľahlivo.

Kvalitný obraz kamier KGUARD

Kamery disponujú farebným snímačom 1 Mega Pixel CMOS s HD rozlíšením 720 riadkov a objektívom s pevnou ohniskovou vzdialenosťou 3,6 mm a zorným polom 65 stupňov. Pre nočné videnie ponúkne IR LED osvetlenie až na 30-metrovú vzdialenosť. Pokiaľ ide o zvuk, S/N Ratio dosahuje viac ako 48 dB (AGC OFF).

Parametre a špecifikácia

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  KG232c1
Produktové číslo:  HD1681-8WA813F

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19