Obnoviť stránku

KGUARD DVR 4-kanálový rekordér HD481

Príslušenstvo k tovaru

KGUARD DVR 4-kanálový rekordér HD481

Rekordér od KGUARD je používateľsky prívetivý, ale pritom spĺňa všetko, čo by ste čakali od moderného monitorovacieho centra. Vie nahrávať Full HD video, a v reálnom čase ho kódovať cez H.264, ktorý ponúka vynikajúcu obrazovú kvalitu s primeranými dátovými nárokmi na úložisko aj na online prenos. Okrem pripojenia analógových Full HD kamier s BNC konektormi zvládne tiež IP kamery, takže slúži ako kompletné riešenie monitoringu z rôznych, aj veľmi vzdialených zdrojov.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompletné riešenie pre 4 analógové a 2 IP kamery
  • Podporuje analógové kamery až 1080P a ONVIF IP kamery až 8 Mpx
  • Súčasný záznam v rôznych rozlíšeniach (i hybridných)
  • Mobilné aplikácie KVIEW s QR párovaním a webová správa
  • Zálohovanie záznamu na HDD, USB alebo sieťové úložisko

Ucelené prostriedky sledovania

Systém okrem úložiska už nič ďalšie nepotrebuje. Pripojíte k nemu VGA alebo HDMI displej či televízor, myš je už pribalená, a potom na vás čaká veľmi prehľadne riešené prostredie, kde si nastavíte kvalitu nahrávania, zónové alarmy a iné. Na diaľkové sledovanie sa ponúka aplikácia KView, cez ktorú môžete všetko dianie sledovať z telefónu alebo tabletu. Spárovanie uľahčí skenovanie QR kódu. Navyše tento moderný monitorovací systém dokáže ukladať snímky význačných okamihov do cloudového Dropboxu. Pracovisko alebo domov budete mať pod stálym dohľadom.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  KG210c9
Produktové číslo:  HD481

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13