Obnoviť stránku

KGUARD DVR 16-kanálový rekordér HD1681

Príslušenstvo k tovaru

KGUARD DVR 16-kanálový rekordér HD1681

Rekordér od KGUARD je používateľsky prívetivý, zároveň však spĺňa všetko, čo by ste čakali od moderného monitorovacieho centra. Vie nahrávať Full HD video a v reálnom čase ho kódovať cez H.264, ktorý ponúka vynikajúcu obrazovú kvalitu s primeranými dátovými nárokmi na úložisko aj pre online prenos. Okrem pripojenia analógových Full HD kamier s BNC konektormi zvládne tiež IP kamery, takže predstavuje kompletné riešenie monitoringu z rôznych, aj veľmi vzdialených zdrojov.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompletné riešenie pre 16 analógových a 8 IP kamier
  • Podporuje analógové kamery až 1 080p a ONVIF IP kamery až 8 Mpx
  • Súčasný záznam v rôznych rozlíšeniach (aj hybridných)
  • Mobilné aplikácie KVIEW s QR párovaním a webová správa
  • Zálohovanie záznamu na HDD, USB alebo sieťové úložisko

Ucelené prostriedky sledovania

Systém okrem úložiska už nič ďalšie nepotrebuje. Pripojíte k nemu VGA alebo HDMI displej či televízor, myš je už pribalená, čaká na vás taktiež veľmi prehľadne riešené prostredie, v ktorom si nastavíte kvalitu nahrávania, zónové alarmy a iné. Pre diaľkové sledovanie sa je tu aplikácia KView, cez ktorú môžete všetko dianie sledovať z inteligentného telefónu alebo tabletu. Spárovanie uľahčí skenovanie QR kódu. Tento moderný monitorovací systém navyše dokáže ukladať snímky významných okamihov do cloudového Dropboxu. Pracovisko alebo domov budete tak mať pod stálym dohľadom.

 

Parametre a špecifikácia

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Kód:  KG210c7
Produktové číslo:  HD1681

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12