Obnoviť stránku

KÉRASTASE Specifique Stimuliste 125 ml

4,0 2 hodnotení
61,90 €

KÉRASTASE Specifique Stimuliste 125 ml

Kérastase Specifique Stimuliste je účinné vlasové sérum, ktoré je špeciálne vyvinuté pre všetky typy vlasov ohrozených nadmerným úbytkom. Táto nutri-energetická denná starostlivosť sa zameriava na zásobovanie živín priamo do vlasového vačku, stimuluje prirodzený vlasový rast, hĺbkovo hydratuje a regeneruje celý vlas. Veľmi ľahko sa nanáša, umožňuje ideálne rozmiestnenie aktívnych látok, napomáha posilneniu vlasových vlákien, zlepšuje hustotu jemných a nepoddajných vlasov a podporuje vstrebávanie živín.
Aktívne látky:
Obsiahnutý Aminexil®, Arginín, vitamín PP a Gluco-Lipidy GL® výrazne obmedzujú mieru vypadávania vašich vlasov, podporujú ich hustotu, navracajú im prirodzene zdravý vzhľad a lesk.
Použitie:
Aplikujte na suché alebo uterákom vysušené vlasy priamo k ich korienkom, cca 10 stlačení vystačí na pokrytie celej vlasovej pokožky, potom starostlivo vmasírujte.
Účinky:
Výsledkom používania sú viditeľne hustejšie, zdravé, jemné a poddajné vlasy od korienkov až po končeky, ktoré sú dokonale vyživené a nevypadávajú.
Špecifikácia:
Výrobok je vhodný pre všetky typy vlasov ohrozených zvýšeným úbytkom.
Obsah: 125 ml
Zloženie:
Aqua/water, alcohol denat., Diaminopyrimidín oxide, arginine, citric acid, peg-40 hydrogenated castor oil, menthoxypropanediol, Safflower Glucoside, Niacínamid, hexyl cinnamal, Butylphenyl methylpropoinal, linalool, citronellol, benzyl alcohol, geraniol, parfum/fragrance. c35474/1
 
 

Parametre a špecifikácia

Vyberte si profesionálny rad

Značka modelového radu Kérastase
Modelový rad Spécifique

Druh

Druh Arginínový

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Bezoplachová

Účinok

Účinok Vypadávanie, Rast, Objem, Výživa, Posilnenie

Zloženie

Špecifické zloženie S vitamínmi

Objem

Objem 125 ml

Typ vlasov

Typ vlasov Jemné, Normálne, Starnúce a šedivejúce, Slabé a rednúce

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu Sérum

Typ

Typ produktu Sérum
Kód:  KSVL1394
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3474636397570

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17